Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jeste dosadni više, 20 godina ista priča. Nismo mi makli iz kamenog doba.
dok ti tu sjediš laprdaš i uzimaš ogromnu lovu za to, ljudima treba biti jasno da ne postoje ni suverenitet a ni teritorijalni integritet.
ma postoji, al je uvijeku povuci potegni fazi:)
ovaj čovjek i funkcija koju obnaša su dokaz da ne postoje ni suverenitet ni integritet. Mi smo na veoma trusnom području, između zapada i istoka.
Ma daj ne seri vise, molim te. *ebe se tebi za ovaj narod.
Meni nesto zutnuo ova Incko
nece se ni pregovarati, samo ce nas opet pobit....pregovori se vode samo kad su zemlje priblizno jake...a mi imamo pola pokvarenog helikoptera kojeg smo uzeli na kredit...
djikani na aparatima :D
Ti nisi medjunarodni predstavnik.Ti si Bosnjacko-islamski predstavnik.Vodis politiku kako ti reis i SDA kazu.Za Srbe ti nisi validan,ti si obicni muljator.kao Austrijanac bi trebao znati kako Srbi gledaju okupatore,pitaj austrijske istoricare,ko je bio Gavrilo Princip.Majmuncino odvratna.
:D
samo ti kmeci... al s bismiletom... treba raspisati taj referenum vec jednom da rijesimo neke stvari...
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Inzko ! TI podržavaš da Čović imenuje svog zeta za najviše zvanje u državi, Bakir rođaka za premijera MV ViH, državnog tužioca i federalnog ministra policije !! SVE obrazlažu VERTIKALNOM INTEGRACIJOM RADI ODGVORNOSTI ! Kome će odgovarati familije na vlasti u ovoj FAMILIJARNOJ DRŽAVI. Il ih ratjeraj ili ti imenuj nosice funkcija koji nisu rodbina !! Kad god neko imenuje rođakana državnu funkcju, A TI GA SMIJENI ! I APLAUZ GRAĐANA !
mrs u pizdu materinu pedersku primas 40000eura kurvin sine
Plaća li Incko PDV poreskim organima BiH...
Njemačka.
PA STA BI VI RADILI I DRMO 40H,E NEGO DVADESET GODINA KO NAVODNO BRANIS DASE NE RASPADNE BOSNA I HERCEGOVINA ILI KO FOL DASE UKINE RS I SAMO PREBACUJES LOPTICU IZ SARAJEVA ZA BANJA LUKU PONEKAD I U MOSTAR MARS U AUSTRIJU PA TAMO VICI NECE SE RASPAST AUSTRIJA
„Ukoliko želite da temelj ostane solidan morate ga braniti kada se nađe ugroženi“ kaže Inzko. Upravo su tvoji prethodnici dobro uzdrmali temelje BiH nametnutim izmjenama Daytonskog sporazuma.
"Inzko: Suverenitet i teritorijalni integritet BiH nije nešto o čemu se može pregovarati" "Ešdaun: Zbunjuje me šutnja Bošnjaka na očiglednu podjelu BiH" http://nap.ba/new/vijest.php?id=18033
Maaaaaršššššššššš
Inzko je ovdje samo da svojim Slovencima izganja da BIH nekako zaobidju u isplati pokradenih para iz ljubljanske banke...
Lagiš li lagiš...