Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlakse ovako samo izaci u medije sa nekom "patriotskom" porukom i nista ne uraditi.
nabijem ti taj entitet na neku stvar kompleksas jedan mrs iz BiH
Visoko predstavnik je dodao da namjera Dejtonskog sporazuma, uključujući i Ustav BiH, koji se nalazi u Aneksu 4. Dejtonskog sporazuma, nikada nije bila da državne institucije ograniči samo na one koje se navode u Ustavu BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Referendum :D najjaci vic u rs
Vic koji će se, nadam se, SAMO pokretačima obiti o glavu.
o franz cifute, salom. kakav je osjecaj biti ispunjen mrznjom? :)) cifuti imaju istu ideologiju kao cetnici, zato ih ti i razumijes, jel da :) u stvarnosti si manji od makova zrna, ha? isto ko i onaj zenon, dodjem pred kucu njega nigdje :)) jesi li ga ti upozorio da cu navratiti ili je kod tebe u new yorku?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
CEDE zaboravile da nema vise JNA i taktike 100 na 1.........sa par kilometara pucati iz topova.....JUNACKI RATOVATI.......prokontajte prije septembra ......jer poslije gubite i ovo sto imate....nenadajte se pomoci niotkud...jedino kad predjete traktorima u VELIKU SRBIJU....
i treba napraviti referendum i ukinuti ga
manji entitet je genocidna tvorevina
U jednom se slazem sa dodikom a to je koji cete kura$&@( ovdje ionako nista ne radite.
E kaze krsenje Dejtonskog sporazuma..ali ovako ko hoce realno da sagleda situaiju, i visoki pretsavnik je krsio Dejton kad je te nadleznosti oduzeo RS i prenio na nivo BiH..i ako on to nije mogao raditi...ali to nije krsenje Dejtona..molim vas.. ista politika SAD i EU oni napadaju gdje hoce kad hoce, kad njih neko napadne odma terorizam..pa zapitajmo se zbog cega terorizam? Zbog cega si zasluzio da te napadnu..sigurno ne zato sto si radio dobre stvari..nego zato sto saljes svoju vojsku drugu drzavu da ubija druge ljude radi teritorije i priordnih resursa...sad tinjih mozes napadati to je sve u skladu sa zakonima nekim...a kad vas napadnu odma terorizam..isto ovdje..krsenja Dejtona..a kad ga oni krse to je ispravno..
Kršenje nekog sporazuma može značiti samo jedno a to je da taj sporazum više ne važi..
Nemojte se nadati da je to baš tako bezazleno.Referendum je proguran uz aminovanje i nagovor Putina.Mislim da je Vučiću bilo spakovano da ga ubiju u Srebrenici,ali se izvukao.Očito narod nije bio toliko zagrizao,mada su ga namjerno vodili kroz masu.Da je ubijen Vučić,referendumsko pitanje ne bi bilo o sudstvu,već o otcjepljenju.pošto je taj plan propao, ja očekujem pred referendum da će Dodik isplanirati nešto krupno,neki teroristički akt i sl. ,a kako bi pokazao da sa muslimanima ne može zajedno živjeti.Zato se pripremite.Lično mislim da ćemo na jesen ponovo u rat.Ali zapamtite,dok pukne prva puška,Dejtonski mirovni sporazum je srušen i RS više pravno ne postoji.Hrvati su nam pokazali kako se radi oluja.I oni će nam pomoći,jer njima paše da su Srbi što dalje od njihove granice, u protivnom se stvara osnova za njihov povratak u Hrvatsku.Zato,pamet u glavu i pripremajte se.
Logika je prosta
nema promjene ustava , nema zakona protiv volje Državljana Republike Srpske , neki to zovu demokratija , a neki su za visokopredstavničko uređenje
Meni nesmeta ni taj referendum samo iz jednog razloga jer su sudovi a naručito sudije kao i pravda i pravičnos u RS-u a i FBiH sranje prije svega što se nezasniva na zakonima nego na koje si pripadnosti po prezimenu, novcu, pozicij koju obnašaš, po stranačkoj pripadnosti, poznastvu i uglavnom interesu koje sudije kroz svoja druženja ostvaruju u društvu, prmjerice kada se nađe sudija sa advokatom privrednicima ugostiteljima u vidno pripitom stanju postavlja se pitanje njegov ugled i institucija koju obnaša dali je validna.
Dzaba je to pricati duduku, Sokolac place za njim..
igramo se demokratije. kad je trebalo ici iz jugoslavije onda moze referendum da se odvojite od zlih srba. a sad nemoze sad vi ustvari zelite zivit u istoj drzavi sa srbima. ocjepite se vi pa izgradite drzavu da valja pa napadnite.
Referendum je bio na nivou bih. I vecina naroda je izabrala ocepljenje od jugoslavije i to ste trebali postovati jer je to demokratija. A rs ne moze raspisivati referendum jer se samo jedan dio bih zove rs to nije tvoje nije moje vec od bih shvati!
a BIH nije od Jugoslavije , onda može jedan dio
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
MOGU neki pravoslavci KOMENTARISATI POSLIJE DA JE OLUJA U HRVATSKOJ BILA SUPER,A STA NAS SNAĐE OVDIJE U BiH, UH SUTI.
pa uradi nesto povodom toga, imbecilu jedan
tako se moli njegove preuzvišeno visočanstvo austrijski namjesnik ?
laknulo mi je... nakon ove izjave ne vidim vise nikakvog razloga za brigu... cak i ako se desi referendum gradjani republike srpske ce sigurno glasati protiv Dodikovih ideja i podrzati jacanje drzavnih institucija
zamolo bih cijenjene pravoslavce u BiH neka dobro razmisle da neprave iste greske kao u Hrvatskoj