Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko ne seri majke ti. Taj tzv mirovni sporazum ništa dobro nije napravio u BiH osim ovoga danas,žalosti od države.
pa skloni Dodika i Covica,i vidjet ces promjena
Izko..........sviras kurcu...........nisi nista rekao sto mi vec godinama znamo..................radi nesto..........bar ono za sta si placen
Bas nas Inzko ismijava!Ovo je grozno.BIH i naprijed dok su nacionalne stranke tu ne ide nikako jedno sa drugim.
On je dobar u jednom ato je d aje zaustavio rat i pomogao 20 ak godina da BiH pokaze ko je problem * ko zeli jednu i jedinu....Neki ga zloupotrebljavaju, neki se sa nacionalistima dogovaraju o daljoj podjeli unutar BiH i obicno ga te nacionalisticke struje tumace kako njima odgovara.
Ovaj covjek mora da duva vise od mene. Mirovni sporazum ce postati starac prije nego sto BiH krene igdje.
Građani BiH zaslužuju da ih se spasi od onih koji nas 20 i kusur godina uništavaju i koji su nas doveli u ovakvu situaciju, gospodine Inzko.
zaštitnik uzgajivača mržnje i nacionalista, a fol neki mirotvorac
...prilika da se ukine genocidna tvorevina
"Punoljetnost Mirovnog sporazuma prilika da BiH krene naprijed" e čuj budale :D
Prd
Ma obali nam incko :D
Docekat ce on i penziju dok BIH krene naprijed :D