Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocete li vec jednom "uvaziti prava hercegovaca"? ...oni su vasi preci, ne samo vas , vec cijelog svjeta,... stoko bosnjacka... sljedeci put kad budete ulazili u hercegovinu, duboki naklon, svima
cast bosanskim kraljevima, ali u hercegovini su bili hertozi.... jasno?.. hocemo ih ponovno!, prave prvake hercegovacke!
E ovo baš pokazuje sav jad i bjedu mostarskih Muslimana, na razgovore o političkom statusu poslali nekog muftiju tačnije vjerskog poglavara. Stvarno jad i bjeda!
Možda da rješenje potraže u Neretvi ????
Na slucaju Mostara lomi se buducnost BiH, jer ako Mostar ne moze biti jedinstven onda je jedini logican zakljucak da ne moze biti jedinstvena ni BiH u cjelini. Bilo kakvo daljnje opstruiranje ujedinjenja Mostara od strane bošnjačkih predstavnika dovodi nas korak blize situaciji u kojoj ce međunarodna zajednica konačno pristupiti mirnoj disoluciji zemlje, nakon što se iscrpe sva druga rješenja, a to iscrpljivanje se upravo događa. Zato, samo naprijed Bošnjaci, minirajte sve moguće dogovore oko Mostara, imate moju punu podršku.
Evropo ! U Mostaru i dalje postoje ulice nazvane po ystaskim zlocincima,Lorkovic...kako im vjerovati?
Distrikt je jedino privremeno rijesenje dok su ludjaci u politici.
Nista,ovako,jedan veliki Mostarski zid da konacno odvoji zapadni fasisticki Mostar od istocnog islamskog pa onda mrzite zmije oko sebe.Kad se obje strane obrazuju i nauce dekokratiji sto ce trajati 5 vjekova onda se mozete dogovarati.
prava prevarantska faca
ovaj samo s3r3 sa svakom svojom izjavom..."pronaci rjesenje", "naci rjesenje", "treba rjesenje", "moguce rjesenje"...
trazis pravo i postovanje a nudis vrijedjanje i disrespektujes nekog??? aha
Pronaci ce ga kao sto su ga i do danas pronasli....
Valentin Majmoončić sa onom bradatom spodobom napravi probleme i onda se postavlja kao spasilac. Smeće najveće koje postoji u BiH.
Herzog je njemačka riječ i znači vojvoda.Tadašnji Hum je bio samo vojvodstvo u sastavu Bosne i treba vratiti stari naziv ove države,a ne ovaj nametnuti od Austrougarske.
kao sto nista ne znate, ko zna da li cete ikada saznati? i da li vi uopste hocete ista znati? .. to su pitanja bez odgovora, kojima se vi trebate zabaviti, prije nego uopste ista hocete spoznati .. za izinka isti problem.
kraljevi su bili u srbiji i u hrvatskoj.. u hercegovini su bili hertozi, i nema potrebe za kraljevstvom pored hertogovine.. hehe