Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko tebe niko ne šljivi ni 2%! U ovom cirkusu od države ti dođeš kao neka dvorska luda!
Ma kome ti pricas Inzko, vidjeli smo tvoj autoritet kada je u pitanju JBMG
Ma nikakav autoritet,samo dabe primaju paretine od ove nase bijedne drzave.
Joj sve je ovo suplja..
Zanosna, Zanesi me!
Ljutac stvoreni smo jedno za drugo... hehehe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad je ovo trebalo biti riješeno, samo da onaj Budimir nije svoje prste umješao, jasno ko dan... Lik opstruira šta god stigne...
Visoki predstavnik dosao nakupio se love,po neku kad kad izjavio,a nista bas nista konkretno se ne desava..
Mi pozivamo Inzika i ostale iz MZ DA PRESTANU FINANSIRATI NACIONALISTE I PODJELU DRZAVE.
ahihihihihiii...neznam u koju kategoriju svrstavas zeljku cvijanovic ali eno je danas u briselu na poziv eu administracije :))))) dali to znaci da eu zaobilazi zajednicke institucije i direktno pregovara sa rs :))))))......i ne mogu se nacuditi da te vijesti nema u federaciji :))))
Od Inzka smo kao i od rugih visokih predstavnika navikli da uvijek nesto traze i zahtjevaju...ali da nikad nista konkretno nerade po BIH!!