Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi srbin baustelac, ne zna ni svoju ni tudju gramatiku, al\' bi da drugima kroji kapu bahahahha
@ bee haa ti si fakat bolestan, odkud ti toliko mrznje da svaki dan samostalno branis genoid i nepravdu? valjda si svjestan da bosanska zemlja nikad nije bila dio srbije? i njen narod nikad nije bio srpski vec bosanski, i samo sto je neko pravoslavac, srbija je nepravedno krenula krasti i oduzimati od bosne?
SARAJEVO X.COM CILJANO OBJAVLJUJE NACIONALISTICKE KOMENTARE. A ZABRANJUJE I BRISE KOMENTARE KOJI UKAZUJU NA STETU KOJU TAKO NANOSE BIH-A. SARAJEVO-X.COM CILJANO RADI NA PODIZANJU TENZIJA I RASPIRIVANJU MEDJUNACIONALNE MRZNJE U BIH
Inzko nasao se neko ko je veci od tebe u EU i pristao na to sta dodo trazi pa sad reci opet da EU nece igrati kako dodo kaze. A sto se tebe tice ti si gubitnik bez koga se moze, kao sto je to danas dokazano.
@Bee Haa Idi spolno opci sa svojim prasetom kojeg nazivas zenom, bolesni izrode šumski!
SERVI SIRE SVOJU ZLOBNU RETORIKU DUDDLAJU BREEE SVIM BOSNJAMA A I INZKU...!!! PODRSKA GOSPODINE INZKO...!!! REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA ZAUVIJEK...!!!
SLIJEDI VRACANJE USTAVA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE KO I NJENE ZASTAVE S SEST ZLATNIH LJILJANA I HIMNE JEDNA SI JEDINA...!!! BIH4EVER...!!!
Jel vam TAMBURA NE SVIRA DA JE POCETAK KRAJA GENOCITETA-CETTNOCITETA...!! !
sta kaze niski predstavnik :) podrzava :) hehehe, kamo smjena, kamo bombardovanje a tur.ci? sad vrsit pritisak da se ovaj celavac smjeni nekim drugim, i sve za 10 sirite dalje, i izadjite na ulice
Ma puko traktoras iz laktasa na ovu Ashton pa povukao referendum hehehe jadni traktorista mozes samo sanjati o referendumu i znas kad ce taj referendum da bude nikad a mozda ni tad.
@Bee Haa i sta hoces? da plujes po svojim pradjedima Bosancima koji NIKAD nisu dozvolili srbiji da zakoraci na zemljiste Bosne?? toliko ti je srbija i tito izaprala mozak da si konacno poceo samo*bilacke misli izrazavati....
Nema Srba i Hrvata - osli gledat nezaustavljivog Novaka Djokovica na turniru u Rimu
Politicka nenarodna tvorevina BiH je ljesina u raspadnutom stanju koja nesnosno zaudara na sve strane. Ona je de facto mrtva , uskoro ce i de jure. Disoluciju su zapoceli i.slamocentristi i to je nezaustavlji proces. Tko ce moci odrzavati jedno mrtvo tijelo? Tko jos ima volje za to? Svi to vec znaju ali nitko jos to glasno nije rekao. Politicka nenarodna tvorevina BiH je ljesina u raspadnutom stanju koja nesnosno zaudara na sve strane. Ona je de facto mrtva , uskoro ce i de jure. Disoluciju su zapoceli i.slamocentristi i to je nezaustavlji proces. Tko ce moci odrzavati jedno mrtvo tijelo? Tko jos ima volje za to? Svi to vec znaju ali nitko jos to glasno nije rekao. Politicka nenarodna tvorevina BiH je ljesina u raspadnutom stanju koja nesnosno zaudara na sve strane. Ona je de facto mrtva , uskoro ce i de jure. Disoluciju su zapoceli i.slamocentristi i to je nezaustavlji proces. Tko ce moci odrzavati jedno mrtvo tijelo? Tko jos ima volje za to?
Halo ba Bee Haa..........he he he he........ha ha ha......stvarno ti nisi bardo ba................hi hi hi e jadna tvoja supruga........ma koje oboje nacionalnosti bili.............ha ha ha ha ha ha
Politicka nenarodna tvorevina BiH je ljesina u raspadnutom stanju koja nesnosno zaudara na sve strane. Ona je de facto mrtva , uskoro ce i de jure. Disoluciju su zapoceli i.slamocentristi i to je nezaustavlji proces. Tko ce moci odrzavati jedno mrtvo tijelo? Tko jos ima volje za to? Svi to vec znaju ali nitko jos to glasno nije rekao.
Ma sta se naduravas sa majmunom majke ti? Boli te briga sto je takav gop.Bee Haa......a to sto prica njemacki.........he he he.....pa valjda znas ko prica u drustvu i pise komentare drugim jezikom...... oni koji nemaju kucni odgoj i oni koji........ma ne mogu ni napisati........nevazno. Vidis da mu je muka, i njemu i majmunu koji se potpisao sa @INZKO......HE HE...........he he
Bosanci, bili oni pravoslavni ili muslimani ili bezvjerni su ginuli hiljadama godina braneci Bosnu od istoka..... tvoji ancestori su ginuli u borbama protiv srbije i to se moze dokazati.... specijalno ako uzmes da Srbija nikad nije zakoracila u Bosnu.