Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve to zvuci krasno moj Inzkobeg ali ako mislis da je RS okrenuta EU zajebao si se. Srbi ce sve uraditi da zakoce razvoj BiH. Asutra u EU, ce oni biti onaj ultranacionalni glas Rusije u Evropi. RS hoce u Ruski savez ne u Evropu. Pocnite malo s tom taktikom dragi Evropljani...
G-ine Inzko potrebno je hitno ukidanje nelegitimne i sramne genocid tvorevine koja je prava diktatura i apartheid u nasoj suverenoj BiH-! Vi najbolje znate sta ti fasisti i genocidasi rade drzavi BiH-i i njenim gradjanima! Dajte drzavi BiH-i i gradjanima da disu,dajte nam demokraciju i prosperitet,dajte nam gradjansku i modernu drzavu a ne nekoliko politickih lopova i diktatora na vlasti a isto vrijema srbskih fasista koji djeluju i rade na unistenju nase zemlje! DAJTE da narod zivi a ne u konstantnoj AGONIJI vec skoro dvadeset godina! U svakom slucaju Vama velika hvala,znam da ste jedan iskren i dobronamjera, covjek. BiH4EVER!