Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh sto ih on ohrabruje u p materinu. od pocetka mandata zakuhava ionako vrelu situaciju i potkopava labav mir. ciju je stranu uzeo rjecito pokazuje njegova bradica, popisam mu se u nju
http://www.americanpolicegroup.com/index.html vidi him grba mani ovo pravo sumnjivo
Zar BiH nije postojala prije rata ? A da... nije, postojala je RBiH a ratni cilj vam je bio da je očuvate. I niste uspjeli. Nama je ratni cilj bio RS i šta je bilo ? Uspjeli smo. Sljedeća faza, priznanje volje građana RS bez obzira na vjeru, naciju i ostalo.
nas ratni cilj je bila medjunarodna priznata bosna i hercegovina u svojim istorijskim granicama. to smo i ostvarili. nas buduci cilje je cista bosna i hercegovina (gdje smece lezi svima je jasno)
Ja isto tako ohrabrujem BiH premijere da nastave dialog!
OMARSKA, KERATERM, TRNOPLJE!!!!
Kolko ste opasni to smo vec vidjeli... daj Boze da vidimo i opet... ali ovog puta bicemo mnogo suroviji... P.S. Munde, jel se sjecate Srebrenice... Nermineeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Dodji ovamo kod Srba!!!!!!!!!!!!!!
Pa zato vjerovatno i dolazite na nase portale - izgleda da nema srbina da zna napravti web stranicu, a kamoli sta naprednije - ja zivim za dan kad ce te se pokusati otcijepit - da vas otcijepimo preko drine jednom zauvijek :)
Nestanak nakaradne bih, NEZAVISNA SRPSKA, a federacija da bude protektorat evropske unije jer mundze nisu sposobne za samostalan zivot. Stoka ne moze bez gospodara...
za & bih Hajde da vidim ko će da ukine moju kuću, moju domovinu RS. Vi iz FBiH ? Iz svoje kuće da ukidate moju kuću. Neće moći. Ko pokuša biće ukinut. I moja kuća neće da bude u dvorištu sa vašom neprijateljskom kućom. Ogradu smo već označili a biće i podignuta.
za & bih, super vam je rjesenje, jos samo da je moguce! Da je moguce dosad bi vec bilo uradjeno. A njegovo prizivanje SADA samo jaca Dodika i slabi BiH. Ako vam je to cilj, samo nastavite. A ako ne znate sta vam je cilj, idite na neki porno sajt pa malo onu stvar... bolje nego nezrelim komentarima ovdje trovat ionako lose medjunacionalne odnose u BiH.
Valelentine ne budi budala, kakav dogovor, genocidna mora da nestane zajedno sa njihovim tvorcima jadom dabicem i drugih.
rjesenje za sve je ukidanje republike sumske, zatvaranje fasista, odlediti ustav bih iz 92 sto bi onda popratilo ulazak u nato i eu, te to sve bi dopronijelo napredku i demokratiji drzave nam jedine BOSNE i HERCEGOVINE, sve suprotno ovome je slabljenje bih da bi bih bila ovisnik o srbiji, hrvatskoj i mz...
Ukidanje genocidne RS i ukidanje nakaradne (po cemu?) BiH, dvije ekstremne retorike koje nicem dobrom nikoga ne vode. Vrijeme je da se najzad razumni i normalni na svim stranama cuju. Ima u ovoj Bosni i Hercegovini mjesta za sve razumne ljude dobre volje ma kom bogu se molili a i ateistima i svim drugima.
@Baja Mama ti nakaradna kad te takvog rodila!