Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, međunarodna podrška za referendum?Ovaj je tupaviji od balavurdije.
Rusija je podržala, znači da ovaj laže.
@sarajevoxx ha ha ha čuj, Bakir & Dino Merlin! "big-mac" kombinacija! ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Otkrio Incko toplu vodu :-) Beograd i Moskva su za mir. Ma hajde? To je kao da je izjavio da su Brisel i Vasington uvijek za rat. Nesto sto i ptice na grani znaju.
sashapushkin to znaju jedino mozda srpske ptice na grani....
Moskva toliko ne podrzava da ce gradjani RS imati biracko mjesto u Moskvi
Hahahahahahahaha Pa hoće li Boooošnjoooci i Inzko zabraniti referendum ili neće 😂😂😂
Eto i vi u Federaciji komotno mozete da raspisujete referendum za sta god hocete mozete cak i da ukidate RS u vasoj Federaciji Nemamo nikakvih problema
@071SA Inace Federacija je poznata da se ne bavi glupostima!!?? "sve bitne stvari za koje je potreban referendum se rješavaju na državnom nivou," Jaro moj pa ti pojma nemas kako ti "drzava" funkcionise....:):):) Super si ti! Jel ti se i pitanja u kantonima rjesavaju na 'drzavnom nivou'??? Yebote,...kad ljudi ovako lupetaju i kontaju da znaju a blage veze nemaju
djebazapelo Necete uspjeti uvesti u istoriju da je RS starija od BiH,pa eto ti sad vidi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haj ne seri i ti, dzaba primas visoku plaću, a samo pricas i nista ne radis... veceg neradnika u zivotu nisam vidio, za svog mandata nista uradio nisi
Dakle, da rezimiramo: Svi bitni međunarodni faktori spominju riječi "nepotrebno" , "bespotrebno" itd itd .... NIKO od bitnih faktora nije spomenuo riječ "zabranjeno"
kiksi11 Pa svi bitni medjunarnodni faktori ne zele da preskacu Tuzilastvo i da dolijevaju ulje na vatru.Zar se to stvarno treba objasnjavati....
@HALDOLDepo Kakvo sad tužilaštvo? Misliš-ustavni sud ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako iko dobija nezasluzenu platu onda je to ovaj smoto.Da laktasenko nema podrsku od Beograda i Moskve ne bi ni smio tako da se kofrci.
glupost je dodika skidati sada. neka njega na vlasti bar jos jedan mandat. niko nije veci neprijatelj entitetu sumskom od njega.
Rata biti nece, samo se bez veze igrate sa nama..Mozes biti jednom lud, al ne mozes biti dva puta.
Nije je bilo ni za Kosovo, pa znamo rezultat... sad slijedi domino efekt, Baskija i Katalonija vec preuzele sve papire kojima je dana neovisnost Kosova, pa ce ga samo kopirat, a ostali pratit...jbg dvostruka mjerila su zajebana stvar(iako to nije slucaj sa ovim referendum o Danu RS-a)
Građani moraju zamijeniti stare i dotrajale visoke predstavnike kako bi imali digitalni signal
tako je incko samo prazne price ko i uvijek cuvaj svoju fotelju
popusi ga vise i ti. evropa ovo evropa ono. kao i u srebrenici 95 te zasticena zona a cetnici pobise sve
Mile predaj se ! okružen si samim neprijateljima. Možeš i da se ubiješ ako ne želiš da odustaneš !
Ma tebe bi ja nazad za Austriju poslao, ti nit smrdiš nit mirišeš
ovaj ko da je pjesmicu naucio napamet, pa samo vergla ukrug... pravi verbalni hebač!