Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje izgleda vrijedi ona: SAMO VAS GLEDAMO a ne radimo ništa. Već treći visoki predstavnik samo posmatra luuude BIH političare ne ćineći ništa da prekinu višegodišnju agoniju naroda u BIH. Međunarodna zajednica izgleda da zaista nema nikakve moći ni htijenje da sankcionišu opstruktivne političare i da usmjere državu ka Evropi.
Ej lave nebi bilo lose da doneses odluku i o mom finansiranju, barem privremenom.
Dobro si reko, da Bosnjake mozes pamet nauciti to bi odavno neko obavio. A znamo da su turci, austro-ugari i jogosloveni bili neuspjesni na tvrdoj bosanskoj glavi.
@englez ...jel ti draza engleski black puding ili pork pie???? ti kao pravi englez uzivas u izboru svinjskih delikatesa.pa me interesuje sta preferiras?
SRBI.... mislim TURCI..... shhhhhh! doljeee!!
ZNACI UZIVAS U ENGLESKOM STEKU,POLUKRVAVOM? I JUTARNJEM BEKONU SA DVA JAJETA NA OKO?
koji mamlazi, cuj krsna slava, koga zanima religija vise sem vas fundamentalisticke srboturke? zato vas je svak ziv bombardovo :)
\"...Prema njegovim riječima, vlast u BiH treba biti formirana na programima koje nije dovoljno samo napisati, već ih treba i provesti...\" ovo je sve sto se od cijelog teksta moze prepisati Inzku. Time je dao svima do znanja da MZ i te kako vidi gdje leze problemi u FBiH.
KOJA TI JE KRSNA SLAVA BILA PRE TYRCENJA?? JESI LI MUHAMEDANIZAM PRIMIO ZBOG: -ZBOG SAKE PIRINCA,ZNACI GLADAN STOMAK? -ZBOG NEKOG ZLOCINA,PA TE LOKALNI BEG USLOVIO ILI GLAVA IL VERA? -JEL TI SE PREDAK UZELEO TUDJE NJIVE,PA KAO MUSLIC LAKSE JE BILO UZETI? -JESI LI JE PRIMIO POD NOZEM ? ...KOJI OD NASILNIH METODA JE ODLUCIO DA SE ODREKNES PREDAKA SVOJIH I VERA PRAVOSLAVNE???
Hehe, Dubrovnik? Gledaj:http://en.wikipedia.org/wiki/Dubrovnik#Demographics 88,39% Hrvata plus jos vasih 50% Bosnjaka = Dubrovnik, najneaseljeni dio svijeta. Uzivaj u svojoj nepismenosti...
E SRBINE OBJASNJAVAS TI NESTO OVOM @ENGLEZU A ON OBICAN VODOKOTLIC,ZNAS KAKVE SU PAMETI BOSNJE DA U VIC USLI! ONI O GENETICI PRICAJU A NE ZNAJU IMENA PRADEDOVA I PREDAKA SVOJIH,POLA NJIH NE ZNA DALJE OD OCA DA NABROJI LOZU!
pa eto dao sam ti sliku bez granica, mozes sam zakljuciti kako od epicentra koji je u Tuzli i Mostaru, ide ta haplogrupa, znaci epicentar (IZVOR) pa koga su najvise karali imaju malo manje i tako talje. Sta se time divis? da nisi malkice mahnit?
Hehe, pametnjakovic. Koje drzave obuhvata vidi ovdje, i upitaj se iz koje je Hriscjanstvo, posto si svabo: http://de.wikipedia.org/wiki/Arabische_Halbinsel A za ovo drugo. Tabela se poziva na 100% teritroji BiH i 100% teritorije Srbije. A ne u MALOM ili VELIKOM dijelu kako sto si ti to veoma strucno objasnio. Vi Bosnjaci 90% objasnjavate sa bosanskom kitom, tako i ovo. Veoma je jadno pola historije svoga naroda pokusati objasniti sa muskim spolnim organom.
inace, koliko bosnjaka zivi u dubrovniku? preko 50%, tako da shhhh
kad si spomenuo arabsku vjeru, tu sam prestao misliti da je vrijedno stobom pricati, jer krscanstvo je arabska vjera isto :) a sto se tice 34% u MALOM dijelu zapadne srbije a 50% u 90% BiH, to je samo dokaz da ste primali Bosanske kite, nista manje nista vise.