Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VIDJECEMO HOCE LI SE CETNIKUSA \\\"DUSKA-MAJKA ISLAMOFOBIJE\\\" I SLICNI NJOJ, NEPRIJATELJI ISLAMA I MUSLIMANA SJETITI DA PROPRATE OVE NAPADE NA NEZAVISNU I DEMOKRATSKU BIH, NJENE ZRTVE I NAJNOVIJE URUSAVANJE MIRA I SIGURNOSTI NA TERIRTORIJI BIH OD RAVNOGORSKO CETNICKOG POKRETA IZA CIJIH LEDA SVE SMRDI NA TADICA, DODIKA, RADMANOVICA I NJEGOVU SVITU ... SRBSKE MEDIJE U MANJEM BIH ENTITETU SU FASISTICKE MEDIJE U SLUZBI SRBIJE I RAVNOGORSKOG POKRETA- ZASTO NJIH NE POZOVATE NA ODGOVORNOST?
po cemu je danasnja srbija bolja od miloseviceve prije dvadeset godina, tadic licno cuva ratnog zlocinca ratka mladica i ne isporucuje ga haskom sudu, tadic , jeremic i srbija opet prave agresiju i terorizam na bosnu i hercegovinu , dobrovoljacka je samo izgovor da bi se srbija i dalje mijesala u politiku i buducnost, funkciju i svojom diktaturom onemogucila funkciju i demokraciju drzave bosne i hercegovine!
Tužimo Tadića, zato što kada je bio ministar odbrane Srbije, nije uhapsio Mladića Ratka, a postoje dokumenti, crno na bijelo, da je spomenuti tada boravio u Srbiji.
Zasto se muslimani toliko bore za cjelovitu i nedjeljivu, kad kurac ne mogu cjelovit ostaviti a ne drzavu !!!
SMRT ISLAMOFASIZMU SLOBODA HERCEG BOSNI I SRPSKOJ !!!!!!!!!!
Mene ovo puno ne interesuje samo da mamicu spomenem sa-xu, zato st su blokirali komentarisanje veze Kacavende sa striperom, a dozvoljaju da srpski nacionalisti vrijedjauju muslimane i Poslanika. Gamadi jedna komunisticak, i majku i oca vam... Stite onog Vladiku zlocinca, pedera i pedofila, a pustaju da njegovi bivski decki vrijedjau muslimane po ovom portalu.
a jeli cetnicicku srbofilu nekrofilu i lazna srpska propagando! ti si minhen, koje se presvalci po potrebi pa i pisanjem laznih komentara protiv srba i td...placen si da pljujes po bosnjacima, pises u isto vrijeme srpsku propagandu protiv bosnjaka i muslimana i pises iz banja luke...siris mrznju i laznu propagandu... bolje bi bilo da policija proviri u tvoj komjuter i vase cetnicke sajtove po genocid tvorevini i srbiji na kojima konstantno pozivate na ubijanje, klanje i silovanje, nestanak bosnjaka i muslimana... zasto se policija i sipa ne okupiraju i zabrane i pohapse one koji su do juce klali, silivali bosnjake i koji se pripremaju otvoreno to radit? a koliko je srpskih ratnih zlocinaca i ubica po genocid tvorevini i srbija a sad ih hvataju po evropi!ti cetniku siris mrznju laznom propagandom i vrijedjanjem bosnjaka i muslimana a i ljude koji rade na ovom sajtu! kad sarajevo x pise istinu koja tebe stavlja ne mjesto gdje ti je medju zlocincima onda ih vriejdjas, ceto pe***u!
he he he he he he boshnjakistanci jeste vi meni smijesni ja bi se vama uvjek mogo smijat. nisu djaba tolki vicevi na vas racun napravljeni. glupo i zaostalo pa ga heebi. do juce bio musliman i to mu je bila i vjera i naziv za naciju a sad nesto kenjaju o istoriji ove zemlje i njenog naroda. da vam preci nisu bili pichke izdajnicke i uzeli okupatorsku vjeru mozda bi se danas mogli dogovorit da smo svi bosanci. ovako mozete samo uz onu stvar da svirate. zar niste sami sebi odvratni i mrski kad pokusavate da prikrijete svoje porijeklo i da se operete od istine? pitajte malo vase dedove i nene jesu li izdali krst ili kriz.
@Hal-Wa i bosnien, dobri komentari! bosnjani trebaju pisat i ucit pravu historiju po skolama a i promovirat po svijetu! sigurno smo jedan od najstarijih naroda na svijetu dok su pojedini okolo bosne i hercegovine beskicmenjaci i kolonizatori!
Baš me zanima, ako su kako ovi jadnici ovdje na komentarima tvrde u Bosni živjeli Srbi za vrijeme Tvrtka, ili Hrvati za vrijeme kraljice Katarine, zašto se Bosna nije pripojila Srbiji ili Hrvatskoj? Da nije možda zato što su u Bosni živjeli BOŠNJANI, koji su imali svoju NACIJU, svoju RELIGIJU, svoju EKONOMIJU koja je bila jača i od srpske i hrvatske u to vrijeme. Problem je u vašim retardiranim glavama što vi izjednačavate pripadnost RELIGIJI sa pripadnošću NARODU.... NAROD I RELIGIJA NISU SINONIMI GLUPI STVOROVI !!! Nažalost, mnogi koji su indoktrinirani da misle ovako kako misle, vjeruju da je Srbija najstarija i da su Srbi najstariji narod na Balkanu... Knjige im pišu oni isti ljudi koji veličaju jednog Šešelja... Sve mi je jasno ;)
Neka vas okolo klosari i prodane duse a vi vec znate da je BOSNA postojala i prije vas i isto tako znate smradovi jadni da su je pokusali prisvojiti mnogo jaci od vas.
GLEDAM OVOGA LAGUMDZIJU I IZGLEDA DA JE U VELIKIM PROBLEMIMA PA ZATO POKUSAVA NAPADATI NAJ JACEGA LIKA U BOSNI- A OVA PRICA O POVLACENJU SA FUNKCIJA?? IMATE VI SVI DOBRO PLACENE SAVJETNIKE PA NE BI DA PAMETUJEM-ALI ZAR NE BI BILO LOSE KORISTIT SE MUSLIMANSKIM STILOM ZLOUPOTREBE VLASTI-AKO HARIS POSALJE PISMO OSUDE SRBIJI-OVA GNJIDA RADMANOVIC MOZE POSLATI PISMO PODRSKE ODMAH 10 MIN POSLE IL IU ENGLESKU AKO ZLOCINAC SILAJDIC POSALJE PROTEST -KONJ RADMANOVIC TREBA POSLATI PODRSKU ENGLESKOJ-TO CE POKAZATI SVJETU DA JE BOSNA LAZNA I NEODRZIVA TVOREVINA-A NE KUKAVICKI SE POVLACITI I NAVLACITI GNIJEV STRANIH SILA-LAGANI I HLADNE GLAVE-KAO NAROD -BOSNJE STITE GANICA A OVOGA SINOC SA TRUBACIMA DOCEKUJU TO JE PRAVI ODGOVOR AKO ONI NE DAJU ZLOCINCE SVOJE-ODMAH DATI ULICU RATKU MLADICU U ISTOCNOM SARAJEVU-TO JE NAJ BOLJI NACIN DA SE BUDE RAVNOPRAVAN U SVIM SFERAMA ZIVOTA-EH RADMANOVIC SAMO DA ODE ;GORI JE OD BABE NEKE
nemojte tako na nase drage bosnjake!!!...:-))) lako vam je budale zayebaavaat.
Ima li sta o Bosnjacima u toj istoriji? Mislim da li istorija pokriva period posle 1991. godine :)))))) \'Bosnjaci\', idite u Tursku pa trazite po njihovim knjigama tacne datume kada su se vasi preci poturcili, i kako su se zvali prije turcenja.... Nego kako vrijeme u Guznom Crijevu? Bosnje, mnogo smrdite pa i za nekoga ko zivi u Guznom Crijevu
-----------------U ---------------B --------------I ------------Z ------------A ------------K ------------O ------------LJ ------------I -------------D --------------A -----------------S ------------------R --------------------B ----------------------I ------------------------N ---------------------N -------------------E -----------------P ----------------O ---------------S --------------T -------------O ------------J ----------I