Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se petljaš u svoj posao davno bi im ugasio svjetlo
Ču Incka, Dodik negira genocid, a nije došao danas da ispoštuje srpske žrtve. Referendum, pa neka Incko vlada 23.7%.
@PokretacPromjene2 Pogriješio si, Teferič je bio u Srebrenici, tamo su bili masnih brada, sa pevaljkama na stolovima, bižuterijama po ulici i ljudima koji prose.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Da bi krenuo ka sumraku civilizacije najprije se moras naci u toj civilizaciji
Cuj vodi, pa ona i njen divljacki genocidni narod nikad nisu ni izasli iz mraka. A da nije Mile Ronhila ni ti nebi vise bio potreban pa ga zato dobro cuvaj
Fin je ovaj Incko, jedino puno laje protiv Bih tamo u USA ne bi li ameri skontali da treba još koju godinu da on ostane u BiH, jer posla nema, a para dobra...
Moj majmune inzko, pa dokle vise? Skloni govna sa sve tri strane, nalozi da se postuju zrtve sve i da krenemo u taj mir, do kad ces glumiti coravu koku?
Ovaj je covjek mislim ekonomski hitman postavljen od eu. Tu je, uzima 20.000€ mjesecno, ima vilu pored drvenika u hr, kobra osiguranje iz austrije, prdi po medijima i uziva u domacoj hrani.
Ma svi smo mi u mraku.LOPOVI kradu nista ne ostavljaju i to na svakom nivou vlasti, ja sam prvi koji ce osuditi nasilje,prevaru i slicno iz koristi,ali brate mili narod umire ovdje i ovi "momci" sto pucaju,kradu,piju,ubijaju su samo ogledalo društva i politickog,piramidalnog sistema
Pa smijeni ga onda. Znamo da možeš..
Inzko, ukloni Milorada Dodika pa da mirno zivimo svi zajedno u nasoj nam drzavi Bosni I Hercegovini! Ucini to u ime svog postenog i dobrog bosanskog naroda! Bitte!
@korisnik12 u Bosni zive Bosanci, valjda te uciteljica ucila tome. Ili nisi bio prisutan na casovima istorije!?
Napredddd Mileeeeeee u mrakkkkkk a ako bog da i u NESTANÀAAAKKKK
Nakon toliko godina rada Incko kaze: "Ne mere to vise tako" :)
U mrak nas vodi medjunarodna zajednica ciji si ti stecajni upravnik. Vi i dozvoljavate svima dodada da pljackaju bosanske narode, zaduzujete ih, a naplatit cete sve sto je vitalno, jer postajemo robovi duznicki, Da stvar bude jos gora sve gladniji. kome ti vise bajke pricas Fasisto ?
E moj Inzko ako Milorad vodi RS u mrak međunarodna zajednica svojim neradom vodi (je odvela) BiH u potpuni mrak. Svi vi ste ovdje samo da uzmete pare i odete u penziju a za narod BiH vas boli jedna stvar. Kad već ništa ne radiš najbolje bi bilo da od*ebeš nazad u Austriju. Ali tamo ne bi imao ovakav posao, zar ne? Sjediš u kancelariji i ne radiš ništa. Posao iz snova.
inzko objasnio!
ja sam kontao da se ovaj vratio u austriju, a on jos uvijek ovdje prima platu
Bila jednom jedna baba nije znala sta da radi dosadan joj bio zivot leva ruka, desna ruka
takvi su servi, primitivna zaostala ciganija kao isilovci.