Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa parlamentarci će i davati izjave samo da dođe do eskalacije sukoba, to bi im svakako odgovaralo. Treba biti hladne glave i sutra aBd svi u Sarajevo !!
Samo sam usao ovdje da VAS sve pozovem da prestanete tipkati po racunaru i fino sada ovog trenutka izadjete iz svojih toplih domova i dodjete pred parlament na proteste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ajmo Zenica, Mostar, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Tuzla, Citlluk, Trebinje, Gorazde!!!!!!!!!!!! AJMOOOOO SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ti nista ne radis Inzko *** ti ma.er sebi zasto primas placu *** te onaj ko te poslao u bosnu kavo ti je ime posrano
bili srbi,muslimani,ili hrvati, opet nemamo marke u djepu
inzko ili incko svjedno je bjezi odavde sa svojim strancima sad gradjani vode drzavu eto vam sad hahahahaha
E glupa Bosno ništa i ne vidiš. Propise o JMBG -a iz bivše Yuge od 1976g. još niko nije mjenjao, jer su po standardima EU. Sve i nove države od Slovenije do Makedonije taj ID broj izdaju na isti način po istoj metodologiji i procedurama od kad je uveden do dan danas i svuda ima i 13 cifara po istoj šemi: ( DDMMGGGRRBBBK), DD=datum, MM=mjesec. GGG=godina rođenja, RR=republika- grad-regija, BBB=spol, i K= kontrolni br. Ko je zeznuo glupu BiH da ovo, pored svih problema sad menja, i zašto OHR i g.INCKO to dozvoljavaju i ne reše u pola minuta, a One koji su to pokrenuli i poslali nalog Matičarima uhapse, to je drugo pitanje. Beograd "Memorandum 2" politika i Dodik su OHR i g.INCKA tjerali iz BiH. Sad mu sigurno aplaudiraju.
incko i mcdonalds pozivaju sve strajkace na fukaš i pomfrit samo da puste ovu gamad da izadju
i tebe Inzko u parlament pa se dogovarajte
Jao ovih stranaca, pa nisi ti Inzko u misijij manekena u BiH, radi i ti svoj posao...
Majku vam *** fašističku !!! Dosta je bilo šutnje !!! Dosta vas je više, stoko jedna !!!