Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solana i dalje soli za Bosnu ga boli ima on svog doda sto po bosni hoda solana daj nama konkretnija stava nemoj nas zamarat i nastavljat varat nismo vise jagnjad sto ce opet padat na lazima rijeci i na raznju peci ovo nase Bosne a i Hercegovine brani Bosnjo svoje pradjedovo tvoje Bosna i Hercgovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
VOLIM PECANJE... JER SE TAMO KOJA I POPUSI ... BRUKA iNCKO .. HAJD KUCI ...
Pa vrati se ti majmune Eso, i ti i tvoja djeca bice topovsko meso.
pipo je bolestan nemojte mu zamjeriti što bez veze laprda.
Eu-ja je dokazala da je oduvijek podrzavala genocid nad Bosnjacima,sad imamo crno na bijelo pa razmislite svi o tuzbi ponovo protiv srbije,haskog tribunala,i medjunarodne zajednice. Imajte dostojanstva s prema sebi i svojoj zemlji pradedjova. Hoce da naprave od Bosne i Hercegovine jednu bijednu izolovanu zemlju,zaostalu u svakom pogledu.Njima je to cilj.Dokazali su To! Ne dolazi za dzabe sad predjednik haskog suda u Bosni i Hercegovini,osjetili su da se Bosnjaci bude pa ce ih on opet lijepo uspavat,obecanjima i licemjernim manipulacijama! USTANI BOSNO TUZI I TRAZI ODGOVORE TUZI,NE DOZVOLI VISE DA TE GAZE I HVATAJU BUDALOM! TUZI i Srbiju,i Haski SUD i Medjunarodnu zajednicu! BOSNA4EVER!
Mile hajdemo na pecanje .
To su te igre nevjernih toma al, skocice im na nos!!!..banda spletkari..kao i obicno..necasna rulja..
Nalazim se u Americi vec 10 godina i sad se vracam sa dvoje djece, svojoj Bosni za hatar.
Pusim samo Ronhil
Ne kupujte od onih koji investiraju u vase istrebljenje! Supostavite se velikosrpskom projektu unistenja BiH ciji je glavni porovitelj fasisticka Europska unija i vlade njenih clanica! Bojktot svega sto dolazi iz EU! Njima jedna marka, za nas jedan metak!