Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka! Otpočeli štednju i stabilizaciju sa nama najnemoćnijim osobama sa 90% i 100% onesposobljenjem. Nismo mi krivi što ima tako puno foliranata, simulatora, prevaranata, podmititelja, nego ljekarske komisije, doktori sa po dvadesetak godina škole, sa položenom Hipokratovom zakletvom (Umalo ne napisah Hipokritovom, što i ne bi bila greška za mafiju u bijelom_Čast izuzecima)! Proklet bio ko na izbore ne izadje da glasa! I prošle izbore su odlučili neizlazeći na izbore. Pa, izadji i načini glasački listić nevažećim, ako \'\'nemaš za koga glasati\'\'!
imovinski cenzus, za ostvarivanje NOVCANIH prava, je i najbolje rjesenje, ali ne bi smio biti previse nizak, ostala prava iz invalidsko-socijalne zastite bi morala ostati na snazi