Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda. Jedini koji je direktno otresao JNA i rekao: Ma nek je rat, ne dam Bosnu, pa nek je i rat. Boli me gnjurac. Neće on meni 4 C zastave razvijati po Tuzli (puk Dubajić).
Dzaba svi napori srpskih agresora/terorista da osude nevinog covjeka. Poz iz slobodne Tuzle
Neka se vjecno pamte branitelji Brcanske Malte !!
Zasto BiH ne raspisuje potjernice za zlocincima u srbiji i hrvatskoj ??
rođo nek si hih tuko...za to su krivi generali i političari
Najveća legenda Tuzle i BiH. U najteže vrijeme rizikujući sve odradio najbolji posao odgovora na agresiju - za razliku od SA i drugih općina. I što je najvažnije čistog obraza. Živa legenda.
Nek je rat, jbm vas u usta kamena. Drzava Zlatu.
Eh da smo kojim slucajem sposobni, pa da sad mi lansiramo Interpol potjernice za Vojvodom od zardjale kasike (Seselj), segrtom "sto za jedan" (Vucic) i romanijskim vojvodom (Nikolic), koji su se ratnih godina sepurili po okupiranom dijelu Bosne i za nekim njihovim generalima. To bi bio jedini pravi odgovor.
Nevin. Teroristi su malo proprženi i čao
Da je srbin ili Hrvat već bi bio u hagu.... Zasluzeno
Selim patriota
Napokon normalna vijest na Klixu. Yebo vas Bake riđobradi i Mile Ronhil više. Da ne zaboravim, i Sejdo, jer i on hvata svaku priliku da nešto doda i pojavi se u medijima. PS, jel iko priijetio kao se Džaferović ne oglašava po ovom pitanju nikako?
Bravo, Selimaga! Velika Genocidija ba aparatima! Brčanska Malta - kamen temeljac naše države
Krivi smo svi samo zato sto nismo svi pobjeni i protjerani, i sto smo unistili neprijetelju snove.
Selime brate vidi ti se na faci da si pošten čovjek
Uvek je Bošnjo nevin