Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li neki ugrozen cuko da napravimo proteste...ili mozda okupljanje u znak podrske studentima u New Yorku jer piju mlijeko sa 2.8% m.m....ko je ovaj Naser?
Prvo se Klix obavijesti pa tek onda Interpol, valjda pravilo, ne znam...
Nek se nešta dešava, čovjek poznat šta ćeš
Na kraju ce ispasti da je uhapsen zbog poslijeratnog kriminala,mozda trgovine drogom ili tako nesto...kad niko ne daje nikakve informacije,pa cak ni interpol
za vrijeme yugoslavije su navrat nanos puštali naše ljude kad se ogriješe o njihove zakone ... a sad ... ni zašto, ni kako ... ništa ... to je nama naša borba dala
da imamo baketa đenerala
uhapsen jer Srbija nemam drugog posla osim da se sluzi lazima.Izumiru Srbi pa se boje...hahah
možda ljudi neznaju kome da se obrate,kada čovjek ima 10prebivališta
Pa i dalje kupujte proizvode made in smrdija i mislite da je rat samo kad se puca.
Imam jarana u Švici ima ćevabdžinicu u Ženevi, sad žu ga nazvati da mi javi šta se to dešava.
Nijedan mu holivudski glumac nije ravan.,a Bosanac.
mi da imamo drzavu kakva treba da bude sad bi bili informisani
mogu oni nasem Naseru samo popusit
al faca je,fakat ovaj Naser
Oni ti ga pushe Nasere. Ne mogu ti nista, ti si bio covjek i imao si muda, pa si otisao u Hag i dokazao da nisi kriv. Ovo sad sto oni pokusavaju su ocajnicki potezi da se izjednace zrtve sa genocidasima. Uzalud vam trud sviraci, svi vas znaju u svijetu kakvi ste. Laz, laz i samo laz, mucka djubrad.