Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gadni su rusi nema govora
Ovo je samo sterilni odgovor na rezolucije usa i uk i sto se mene tice nek je usvoje skupa sa one druge dvije koje imaju daleko vise tezine
"ako ne milom onda neka brat putin posalje nekoliko bataljona" ... koji ce zavrsiti kao i oni iz devedestih ;)
Nošnjama je u ruskoj rezoluciji kao kost u grlu zasmetao prijedlog da Vijeće sigurnosti UN svojom odlikom čuva suverenitet i teritorijalni integritet svih država nastalih na teritoriji bivše Jugoslavije u međunarodno priznatim granicama.
rusija je jedina koja je ce iz ovog svega izaci kao pobjednik zivi bili pa vidjeli,vidite da je ameri i europljani na sve nacine pokusavaju slomiti,jedina zemlja je rusija i kina od svih veci sila koje vi "volite" a koja nikad nikog nisu maltretirale niti bez razloga napadale radih svoji nekih ciljeva kao sto je amerika radi neke kobajagi demokracije a svaki dan vidimo sta je demokracija, koja je u to europu uvukla ustvari su to zidovi oni to rade namjerno da se isprovocira rat sa rusijom gledaj te malo dalje on nosa,rusija je jedina zemlja koja nikad nije imala robovlasnicki sistem dok se to za ameriku nemoze reci to sto rusija kontrira amerima i europljanima na sve moguce nacine ima poptuno pravo i ja je podrzavam ne zbog ovih nasih genocidasa oni su samo otirac rusiji poslusaj te ovu budalu boli ruse neka stvar za srbe
drug vjerovatno si ti jos mlad da ukapiras neke stvari jos ti toga moras procitati i prouciti da bi doso do istine djelimicne
Amerika je slomila komunizam i nesvrstane u jednoj dekadi. Toliko.
Rusi su pokazali svoju politika u slucaj krima nedavno, pa ti vam je isti scenario sto je usrani Milosevic izvodi sto se tics Hrvatske i Bosne.
Srbi su genocidan narod, to je cinjenica...
gdje su sad oni glupi bosnjaci sto brane Rusiju a pljuju Ameriku
Nema ništa od ove rezolucije, nemoguće je da se glasa za obje. Ovo je samo mazanje očima Srbima da i dalje vjeruju da Rusiju Srbija zanima.
Joj glupih Bošnjaka, pa komentar ide u vašu koristi idioti džamijski, šta dislajkujete.
Mile, nije šala uložiti veto na osporavanje genocida. Valja dati legitiman razlog zašto se osporava genocid. Ako ćemo tako, onda je to licemjerno prema Nijemcima. Hoćemo li osporavati i holokaust?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)