Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da se jos angazuje porezna oko ovih nelegalnih taxista koji ima vise nego u jednom Berlinu, a ne oko sitnog covjeka koji drzi radnju sa mobitelima.
J.ebe.m ti mrt.ve, fa.miliju, sve po sp.iskuu bala.voo. Po cijele dane tu pises i ser.es glupo.sti. A dobro svi su man.gupi preko kompjutera. Da ti neko dodje pla.ko bi jad.e. Jeb.em ti ma.ter smrd.ljivu.
ja sam gay i volim da ga primam u šupak
zašto je prijavu podnijela krim-policija, kad i porezni inspektori imaju to pravo?
mu dršku od metle u zicugu ko gadafiju, pa ga objesit nasred ferhadije - ne zato što je tako strašnu stvar napravi0 nego kao opomenu drugima da pandurija misli ozbiljno. inače će stalno biti ovako kako je danas, obična raja će bježat, folirat da ne vide kad se nešto dešava, recimo kad čupaju i bqacaju klupu u miljacku, neće tražiti račun u radnji niti će odbrusiti onom iza sebe u pošti da mu ne puša zavrat, sve dok policija ne bude dobila ovlaštenja da DERE, nema napretka - a prije svega mora prestat bit korumpirana
grebat će im čifuti i oca i majku! :D
KANDAHHAR-X , OTVORITE NAM TEMU O ZABRANI SUNECENJA !!!! --------------------------- SENZACIONALNO: U NJEMACKOJ ZABRANJUJU SUNECENJE ! MUSLIMANSKA ZAJEDNICA UZNEMIRENA, AL-QAIDA PRIJETI NAPADIMA !!!! http://www.dnevniavaz.ba/globus/eu/102900-za-njemacki-sud-od-sada-je-obrezivanje-kazneno-djelo.html