Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste da gradjani zagadjuju u najvecoj mjeri, ali ima li kakvih subvencija, olaksica za ljude, a ne samo represivna metoda borbe
ev vozilo naplate registraciju po kilovatima 😂
Nema olkasica i subvencija moraju se docek nove godine i drugi vazni projekti platiti. Neka loze i gume sto se mene tice.. prvi ja lozim kad ne mogu plin placati a obecanja su bila da ce se pomoci subvencijama da sto vise ljudi uvede plin zbog zagadjenja. I sad ih boli neka stvar snalazi se kako znas. Nemamo svi platu 2 milje i vise kao oni.
Kažnjavate vozače, a šta je sa ložačima? Od smrada guma koje lože, ormara, stolica i ostalog gorivog otpada imamo epizode zagađenja. Dimi se na sve strane k'o da papu izabraše.
Uvesti porez za sve koji koriste čvrsta goriva i ostale zagaćivače, i time natjerati da uvedu plin gdje je moguće. Subvencionirati uvođenje plina građanima koji imaju primanja ispod određene granice.
a kaznjavate li lopove koji su kradjom kupili novija vozila
Što nisu stavili e-mail adresu ili broj telefona za prijavu? zna li neko?
Majku li vam Lopovsku iste te KRŠEVE ste vi i Registrovali i sad Ljude kaznjavate.
Šta se istresate na vozačima Treba sve koji su bii u vladi u zadnjih 20 godina u zatvorDozvoljavali ste pravljenje nebodera a Sarajevo u kotliniUkinite sva auta isto če biti Nema srujanja zraka sve beton.
Sto volim sto nemam DPF filtera, pa ga procepim Ferhadijom
A zašto recimo vlada grada Sarajeva ne bi donijela odluku da se da nekoj firmi odobrenje za ugradnju električnog motora u neko starije vozilo bilo kojeg tipa i da ko hoće uz subvencije države za male pare pretvori svog golfa dvojku ili drugog (old timera) u električno auto.To već rade u nekim zapadnim zemljama :).Ne mora se kupovati novi E golf ili Teslin model 3, Y itd. :). Dio rješenja i je i pravljenje "Peletare" za zagrijavanje peći na čvrsto gorivo.
Kako ne to nervira. Eto, sirotinja je kriva za zagađenje. Nije sirotinja sigurno kriva za zagađenje nego oni koji kroje politiku. I sad nekom jadi koji u Golfu 2 prevozi krompir da preživi bi zabranili da vozi. Uh joj.
Kad će kontrola kvalitete goriva, džaba i euro6 kad nam prodaju smeće od goriva.
Pišaj po sirotinji ccc
Kad se budu kontrolisali DPF i EGR onda ce kontrola imati smisla.
Iako vozim auto Euro2 slažem se s ovom odredbom.
zanimljivo kako svi udaraju na sirotinju pa tako hoce da kazne vozaca golfa 2 - 3 a npr nece da natjeraju vlasnika neke firme da ne smije svasta lozit ili da mora ugradit filter itd
Provjeravate li sadržaj chemtrailsa od kojih svi kašlju i sline tokom cijele godine? Ah, da - o tome ne smijete, vaši inostrani gospodari jedini smiju da nas truju i zagađuju... Nego udri po zatrovnoj, bolesnoj sirotinji...
Za pocetak zabraniti registraciju pomenutih kategorija uopce. Da bi se lakse ubjedili oni tipovi koji tvrde da im niko ne moze zabraniti da voze jer su platili registraciju. E sto si voz'o voz'o .