Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Vam..drago mi je da sam vam "simpatična" , samo na slici se pravo vidi da sam bolesna :-((((( nažalost, zbog toga sam se i morala vratiti iz ZG... No, nadam se da će Vam se proizvod svidjeti, nisam mogla reći sve sastojke paste, jer su tajna :-D ali radi se o 10 sastojaka koji su 100% prirodni, a proizvod je nastao prije nekoliko godina iz potrebe i prvenstveno je pomogao meni, a testiran je na preko 300 osoba,pa ..... :-)))
Wireless struja?Cudnovato malko...
Dragi nasi inovatori, BJEZITE ODAVDEEEE, U BH MOZETE SAMO DOBITI UPLATNICU ZA POREZ ZA INOVACIJE......NEGO PRIHVATITE SE INOSTRANSTVA OD NJEMACKE DO AUSTRALIJE..I KAD VAS UHVATI NOSTALGIJA, POGLEDAJTE NAJ NOVIJE VIJESTI NA KLIX-U...I NOSTALGIJA NESTAJE ZAGARANTOVANO...NEDOZVOLITE DA VAM DJECA VRACAJU KREDITE STO GA "NASI" PREDSTAVNICI VLASTI UZIMAJU NEMILICE....
Slatka je ova što se bavi inovativnom depilacijom, ako ima kad vremena da navrati jako bi mi bilo drago :)