Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna je ova naša država, umovi odlaze iz nje, trbuhom za kruhom i milionsku korist donose drugim državama svojim inovacijama...
\"O vrijednosti ove inovacije govori činjenica da se kartica iz ovog automata dobija za 40 do 100 sekundi, dok je za to u banci potrebno i po nekoliko dana.\" Pa i automat u banci je napravi za par minuta - nije to razlog sto se ceka nekoliko dana na karticu. Razlozi su legalne, a ne tehnicke prirode - papirologija.
Kadaće neka od ovih inovacija krenuti u upotrebu? Bađ me interesuje... Ili je samo u pitanju mašta, mašt , mašta... Ukoliko niko ne želi da odkupi pravo na inovaciju i da je počne proizvoditi u čemu je onda smisao?
Bravo Krcko!
moraju li uvijek ovi što negdje uspiju bit iz RS ili Hercegovine??? ima li iđe bosanaca?
to je zato što smo kokuzi; moramo hakovati stvari da bismo dobili nesta sta ovi tupaci sa zapada kupe u supermarkeu iz auta ne pomijerajući se; samo tako!
NAPRIJED NASI !!!
SDA je snOOga BiH
...ako je neko od inovatora čudom zapolen, momentalno će dobt\' otkaz...
Idu li ovhi u dz0miju? ako idu hin dz0miju treba ih podrzati SNAGA FEDERACIJE BIH
SNAGA BOSNE SDA