Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Čović I Izetbegović budu htjeli izbori u Stocu će biti ,ko pita šta CIK oni su i CIK i KRIK za BiH
Jedno jedino pitanje: Zašto su one životinje još uvijek na slobodi?
Kmečao sam kamečao...kmeeek! Kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Uaaaaaaakmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Biće izbori čim vas smjestimo u zatvor gdje vam je i mjesto.
"PIsmo je CIK-u predao Salmir Kaplan, kandidat za načelnika Općine Stolac." Poture jedno bezobrazno, licemjerno, terorističko, ti imaš obraza pitati kada će ponovno izbori u Stocu? Ti koji si ih na teroristički način nasilno prekinuo. Da ima imalo pravne države ti bi ležao u istražnom zatvoru, a ne bih se još rugao sa ovom nakaradnom državom i njenim zakonima. Srami se bilmezoviću turkoidni...
Samo nasilno protiv terorista i lazova skutora pohrvatljenih Bosnjaka !
Skutori = Muljatori
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stolac je BiH. Da vam samo kazem, ono malo Srba/pravoslavaca sto ima u Stocu podrzavaju Kaplana. HDZ samo hoce sve da unisti, odbijaju sve invisticije, ne zele napredak. To je cinjenica. E sad mozemo se mi prepucavati i lagati, ali cinjenica je to.
Srbi podržavaju Poturice? hahahaha Daj malo laži, nemoj previše.
Jesi li klanjao danas? Jesi li kmečao danas?
BOŠNJAK ĆE VLADATI U STOCU SALMIRE DO POBJEDE !
Biće kako vecina odluci :) Salmire do pobiede protiv muljatora skutora :)
@markkknopfler - to ja mislim da svaki Bosnjak u Stocu smije da uradi. U Stocu su vecina Bosnjaci. Van Stoca su Hrvati, pogotovo oni iz Kaknja i ostalih djelova BiH. Tu ih je Tudjman naselio da Hrvati imaju vecinu. Ali vise neide i sada kradu na izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)