Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ovaj muslimanski, islamski fundamentalisticki sljam skupio se iz svih muslimanskih mahala u susednoj drzavi Muslimansko -Hrvatskoj federaciji i onda dosli organizovano u nezavisnu drzavu Bosanskih Srba"Republiku Srpsku"..da obeleze valjda dan secanja na svoje oceve i dede ustase koji su samo iz prijedorskog podkozarja u obrucu nezavisno od starijih uhvacenih civila ,Srba , zena i muskaraca, odvojili 60 000 djece i odvel direktno u logore namenjene iskljucivo za ubijanje dece samo zato sto su bili Srbi, sto zbog toga ne nosite trake balije iz federacije kad vec dolazite u nasu nezavisnu Republiku Srpsku iz tih vasih zaostalih muslimanskih mahala, evo sve vidim Istocni Mostar, Zapadno muslimansko Sarajevo, cak i balije iz danas 100% muslimanske Zenice, gde su za vreme rata samo mudzahedini Arapi, 100% Bosnjaci, zlatni ljiljani marsirali, a na brda okolo izvlacili Srbe i Hrvate iz Zenice i susednih sela i ritualno im odcecali glave
Nikad NE smijemo zaboravit zlocin nad Prijedorcanima !!
ako ti sjećanje izdrži par sati...dobro je...
ZIVJELA BOSNA!NEMOGU POREMECENI SRBI POBITI KOLIKO JEDNA MAJKA MOZE RODITI MUSLIMANA I MUSLIMANKI
Treba se potrudit da u idućem sukobu svetosavci prije nego što ih strpamo u kazamate nose bijele trake
...bijele trake i gucci torbice... ...Pita jedna:" Kako mi stoji ? " (bijela trakica)... ...pseudo je u modi...
Svih nas se ovo tiče. Svi koji tvrde da srpski narod nije genocidan i da se ne može osuditi za ove događaje dobio je priliku da se priključi ovoj akciji, jer se to njih tiče, ali mali broj njihovih učesnika pokazuje koliko oni osuđuju zločin i zločince. Puno ih je više i puno su glasniji kad se nose transparetnti "nož žica Srebrenica", umjesto da se stide na pomen Srebrenice. Žrtve - njih se to tiče, oni su ti koji znaju kako boli četnička kama i kako je gledati bespomoćno smrt svojih najmilijih. Svih nas koji želimo da naša Bosna nastavi dalje i pronađe i zajednički jezik i normalne odnose među narodima i smiraj duša žrtava i njihovih porodica, se tiče da osudimo zločine i ne dozvolimo da se zbog zaborava oni ikada ponove.
zaklese se nebo i zemlja da se izmedu njih nikada nista nece sakriti...
Uz vas sam ...srcem...