Skupština Unsko-sanskog kantona
0
Imenovana nova vlada sa Hamdijom Lipovačom na čelu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK... Idemo sad raditi, pokazite se momci, neka je sa srecom
hajmo mladi od sdp-a nešto ste se uspavali , dižte se treba brisati komentare koji su protiv sdp, treba malo i gu.za da odradi
mutna voda nosi mulj, nešto veliko treba da se zataška jer kad su izabrali momčića koji nema ni dana radnog staža u struci za ministra financija šta drugo reći
Pozdrav Lipovaci i co. na formiranju vlade i puno srece u naredne 4 godine. Jednu sansu imate, ne zaboravite.
Vec su se i prije ovog dogovorili ko ce biti gdje direktor bolnice il doma zdravlja, primjer 60 minuta, Rifet Sahinovic Buzim, frajer iz SDA presao u SDP da zadrzi direktorsku poziciju Doma zdravlja Buzim. Predsjednik UO je SDP-ovac....:)
Ne mogu da vjeruje Sanel Mahić ministar finansija.. Prije pola godine sam ga upitao koja je medjunarodna oznaka za B-H valutu a on u mene gleda kao tele.. Joj sto ce nam biti veselo..u naredne 4 godine.. Neka i treba kad je narod stado ovaca velikooooo...
Pogledajte samo ove kontradiktornosti..Stvaraju kao drzavu za covjeka,znaci htjeli bi je uspostaviti na gradjanskom principu..a ovaj naglašava da je ispoštovana konstitutivnost svih naroda.. koji neandertalcii..
koje je mjesto imao ikad je imao majke ti?? Pa kanton je oduvijek bio zaboravljeni dio BiH i sad ce tako ostati jer ova vlada i vlast nece uciniti nista po pitanju ekonomskog razvoja,SDA-SDP jos jednom bratski podijelili kožne stolice.. Lipovača bi za kožnu garnituru vec unaprijed rasturene vlade dao i zivot ako treba..
Hahaha, ispoštovana zastupljenost konstitutivnih naroda? Bit će da se Mamontov izjasnio kao Srbin, a Šefik Smlatić kao Hrvat? Daleko ćete dogurati lažući same sebe, tačno tamo dokle je dogurao i Milošević postavljajući Sejdu Bajramovića.
A je l\' Lipovača obuko čizme???