Predstavnički dom PFBiH
0
Imenovan novi Upravni odbor RTVFBiH
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hljeba i igara..Hajde dajte nam sto vise 60 minuta (redovnih i vanrednih) da se poslije svake emisije bacamo u trans. Danas ce Incko raspustiti Organe vlasti RS (eto to vam nudi 60 minuta (:-)
Greska. Treba raspustiti FTV i vratiti nekadasnji RAdio TV sarajevo. Ovo je uzas. Go primitivac do primitivca u toj kuci. Seljacka televizija. Nepismeni ljudi, neobrazovani i bez nade. U stvari to je konglomerat u kojem se iskljucivo, ali iskljucivo, \"odradjuju politicki procesi. Jednog dana bice vam jasno sta je to 6o minuta sve ovo vrijeme i sta je Duska Jurisic (policijski dousnik)...Shvaticete jednog dana.
Goran Samardžić - je li to onaj pisac?
da li to znaci da mozemo racunati na FTV kao javni servis i drzavnu ustanovu ili ce i dalje biti privatna igracka nekolio ljudi ?