Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su sve vl.asi i kj.afiri,racunajuci i Valerijana !! Svi Cesi,Slovaci oni pohrvaceni i oni koji to nisu + Valerijan rade i djeluju protiv nase svijetle vjere preuzvisenoga is.lama ! Trebao bi nas cestiti re.is da baci kakvu fetvu na njiha. A dok on to ne uradi,mi cemo ih i dalje pro.tjerivati i ras.tjerivati iz nasega Sarajeva,kao sto to radimo od 92-e,sve dok skroz ne bude : Lijepo i etnicki cisto Sarajevo,kod intelektualca poznato kao Gu.zno Cr.ijevo.
miki maja aida kornelija.....ako ti zafali inspiracije za izmišljanje nadimaka javi se ;) Djeca s Mjedenice su za vas SDP omladinu filozofi i genijalci
Pa bolan ne bio promijeni barem redoslijed riječi u svojim glupavim pro-SDP komentarima koje ostavljaš pod raznim nadimcima.
Čuj 550 godina? Zar ovim Kmerima svijet nije nastao 6. aprila '45, pa samim tim i Sarajevo?
coro se upucavo jednoj mojoj jaranici kad smo bile treci gimnazije
je konacno neko i nesto u raji svasta je jadan probo al nije isloa najvise se volio upucavat maloljetnicama po literarnim i dramskim sekcijama sarajevskih osnovnih skola taj nije gledao nista sto je iznad drugog srednje
@alijin srbin ...da si pit'o tuđmana rek'o bi ti da je to zato što su slovaci česški hrvati...
vecina ovih tzv. ceha su srbi...prodaju m.... pod bubrege
Zna li ko iz kojeg razloga se sarajevski Czeshkoslovaci, jer garant su ljudi koji su porijeklom Slovaci mnogobrojniji od Czeha, generalno smatraju Hrvatima samo zbog njihovog rimokatolicizma?
Uradio je Valerijan Žujo još jedan divan posao. I on, dobri i vrijedni čovjek, stalno napominje da ovom narodu treba leksikona i enciklopedija, rječnika svih vrsta, treba mu ovakvih činjenica iz historije. Samo činjenicama se može protiv laži. Da se vidi šta je Sarajevo i BiH uvijek bilo. Hvala Valerijanu za sve i neka zna da to što radi mnogi vide i mnogi poštuju.
Divno je da je kulturnih događaja vrijednih pomena u našem gradu sve više, iskreno želim da tako i ostane, jer ovo je Sarajevo, ovo je BiH, a ne ono čime je pojedinci pokušavaju napraviti. Uvijek smo bili srce balkana, tako treba i da ostane!
Grad Sarajevo radi bolje nego Kanton, svaka čast, uradili ste za 4 godine mnogo toga, od vijecnice, holiday marketa, trebevicek zicare, itd
extra, volim čitati o pozitivnim stvarima :)
gradska uprava je zaista mnogo toga uradila u posljednjem periodu, a ovo je samo mali doprinos za knjizevnost