Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
distancirat se od sviju, pa i od hodza.
ne kazem da nije upravu za fahru, ali vala svi su zlo
@Prd0nja Prošlo je to vrijeme kad su takvi kao ti branili Bošnjaku da priča, nema toga više.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li je ikada ijedan hodza za vrijeme vladavine SDA osudio lopovluk vladajuce kaste? Zar je zaista moguce da za vrijeme ove mafijaske kataklizme koja je pogodila BiH bas nijedan hodza nije nasao za shodno i imao potrebe da krikne: U IME DRAGOG ALLAHA NE PLJACKAJTE OVOJ NAROD. TO DRAGOM ALLAHU NIJE MILO i ZABRANJANO JE.
Svaka cast hafizu, ali nije njegovo da se sa pozicije imama petlja u politiku. Politika je toliko prljava da cim izgovoris "politika" mozes abdest izgubiti.
Rat nije počeo zbog ubistva na Baščaršiji, daleko od toga. Svatovi su bili provokacija. Ali, neko iz vrha SDA, kome nije bilo mrsko da se još malo zakuha, naručio je ubistvo. Mislim, da je to smisao Fahrine izjave.
Ja ba postao pravnik i krim inspektor. Jel on drzao svijecu Aliji.
Da li ce i nakon ove izjave prevladati "vitalni nacionalni interes", tj. Sebijina zelja da i dalje bude prva dama i da obilazi svjetske destinacije na racun poreznih obveznika ili ce se koalicija raspasti i raspisati novi izbori. Neka Sebija dobro razmisli o ovome. Znam da je njena turneja tek zapocela i da se samo jednom zivi ali neka ovaj put malo razmisli o narodu i drzavi kojom suvereno vlada.
A da se ti efendija distanciras od politike?
Otvoreno govoris da ste podrzavali SDA. Gdje ti je pamet hafize? IZ treba biti vjerski predstavnik svih muslimana u BiH bez obzira kojoj politickoj stranci pripadaju...Distancirajte se od politike jos nije kasno, a poslije....!?
ne mogu se od moći distancirat, a moć je u sda
Poslije će proći kao i zaštitnici him!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ја не могу да вјерујем да је данас неко изненађен овим сазнањем... Који тупсон мораш бити да двадесет пет година послије не сконташ да се све дешавало у режији запада... Чуј, безгрешни Изетбеговић...
Mnogo je ruznija stvar omoguciti otvaranje kafe/cajdzinice u haremu Careve dzamije nego ove koalicije izmedju SDA i SBB. ne interesuju nas nikakve koalicije koje se ticu politeke ali zato nas interesuju koalicije povodom sporne kafe/cajidzinice. Nigdje na svijetu nema kafic u haremu dzamije. Dok se jedni mole, drugi ispijaju caj i puse cigarete u haremu dzamije koja bi trebala biti svetinja.
Dobro je pa kao ateista ne slušam ove hajvane, bili oni imami, fratri ili popovi.
Pa ne slusaju ih ni vjernici koji upotrebljavaju mozak!
Dok se mase vjernika rijetko slažu sa svojim mozgovima.
' ovo on rece Bakiru koji podnosi prituzbe Ustavnom sudu jer u Republici Srpskoj za Dan Republike, imaju slavski kolac ?? 😂 O 'bem ti drzavu i gdje zivim...
kake veze ima džamija sa kriminalom,umjesto da pozove nadležne institucije da sprovedu istragu oko navoda radoncica ,i da odgovaraju ako je istina ili ako nije da odgovara za laži i klevetu,on poziva sda da se distanciraju svašta.
Koji kreten bi mogao smisliti ubistvo srpskog svata bas na carsiji, Markale, Ubistvo u redu za vodu, Tuzlanska kapija i sl.
Kad vjerski službenici, u ovom slučaju jedan imam, određuju ili pokušava nametnuti političku agendu nekom narodu onda se može reci da je taj narod ništa vise nego obična vjerska skupina.
hahaha, konacno! polako isplivava iz mulja istina o desavanjima u toku rata...