Zloupotreba položaja ili ovlasti
0
Ima li u BiH 'nedodirljivih' političara?
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma li u BiH \'nedodirljivih\' političara?.........DRAGI MOJI SUPATNICI MOGU LI JA POSTAVITI PITANJE \"IMA LI DODIRLJIVIH POLITIČARA\" ŽIVIMO U ZABLUDI..RECITE MI SAMO JEDNO IME POLITIČARA KOJI JE ZBOG LOPOVLUKA U ZATVORU, SAMO JEDNO IME MOLIT ČU!
nema veze sto sam ja sdp-ovac uvjek cu glasati za takvog humanistu kao sto je Semsudin Mehmedovic
Jedini posten politicar kod bosnjaka je gospodin SEMSUDIN MEHMEDOVIC,kad sam cuo da trecinu svoje plate daje za stipendiranje studenata nisam mogao da vjerujem,samo tako nastavi Semso legendo.......
Do sada je u BiH (poslije rata) pokraden auto-put 5C. Samo mi nije jasno otkud više ove pare u BiH... kako je išta ostalo da se nije pronevjerilo ?
IMA LI DODIRLJIVIH????????????????SAMO SITNA BURANIJA IZ MINORNIH STRANAKA.....
Pravo pitanje je: ima li u BiH \"DODIRLJIVIH\" politicara?
Ponudi i bax-a da doruckuje. Ko im sta moze? Samo mozemo citati i citati i citati cifre kojih vise nema.Ostalo, nemam komentar.
Političari ovde sve kontrolišu.A Sudu ću početi vjerovati tek ako nekoga od visoko rangiranih osudi oduzme svu imovinu nastalu iz krivičnog djela i proslijedi imovinu za pravilnu upotrebu.
U BiH NEMA NEDODIRLJIVIH TEK ONDA KADA BAREM JEDNOG (COVIC,BICAKCIC,BRANKOVIC,DODIK I SL.) OSUDE NA IZDRZAVANJE KAZNE U ZATVORU ZA KORUPCIJU I KRIMINAL KOJI SU POCILI. sLUCAJ COVIC GDJE JE SUD DOKAZO DA JE POKRAO MILIONE, ALI NEKA PROCEDURA FOL NIJE BILA OK I PONOVO MU SE SUDI I TO KADA JE NJEGOV KOLEGA MINISTAR PRAVDE. U BIH IMA JJAAAAKOOO PUNO NEDODIRLJIVIH, SVI ONI IZNAD 100.000KM...ILI VEC KOLIKO
@Pipo Vrijeme je za doručak.
Ko to Hoce auto od 200 000 maraka da seta svoju krvavu fasisticku gu***u?Ko toima licni helikopter?Ko to opljacka najmanje 400 000 000 maraka i ostade na svojoj debeloj lopovskoj fasistickoj fotelji?ZASTO ima u jednoj dravi dvije policije,ministarstva,pralamenti,nasa drzava ima DUPLU budzet TO nigdje nema neg ovdje? ZASTO pojedinim politicaima na vlasti ovakva situacija DIKTATURA genocidne tvorevine ODGOVARA? PA DA STO VISE PLJCKAJU na sve strane! CAST POJEDINCIMA! BiH4EVER!