Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su pojedinci pokupili para od ovih kladionica mi nismo ni svjesni.
@dervofinc suludo je dimanjat cigare koje su 4-5KM svaki dan. Od kladionice makar nekad i dobijem, ja biram parove pa ako me Barca obori moj je kiks. Oporezujte cigare na 10KM ali nek 5KM ide direkto za nabavku opreme za bolnice i za teske bolesnike a ne da SMS-om prikupljamo pare.
Jadna je država u kojoj su glavna privredna grana kladionice,još kada se tome doda da ne plaćaju nikakve obaveze i da se reklamiraju na medijima,jadno da jadnije ne može biti.
A zna se dobro kakvo mišljenje ima alah o kladionicama!
ti lijeći svoj cinizam,kompleks i zlobu u kladionici, ostvari nešto u životu naravno putem kriminala.
poslije 2.10 niko neće pričat o ovome više
Evo gledam komentare naroda, intervjui po ulicama u BiH , i nijedan pohvalan za vlast. Svi govore o nepotizmu, pljački, lopovluku, nestvarnom bogačenju, izigravanju zakona, nesposobnosti izabranih, i td. A, izbore će opet dobit..isti.... Koji je odgovor , zašto??!!!!????
Ma sta , ma ukinut ih do zadnje , znaci zato sto opticki varaju sirotinju ,znaci kompjuterski sistemi kombinacije pogotov na tkz BINGU , gdje su raju navukli ko na herion a ne daju dinara , sad uzimaju lopatama a raja svjesna da ne dobija opet igra svijesna da ceka br 8 , izlazi br 7 i br9 , sve nastimano sve lopovluku od koeficjanata do konacnog zbira, oni da tako daju i da su posteni kao sto se nazivaju nebi na svakom koraku bila kaldion i5 plazmi u njoj, pod hitno pozatvarat sve do jedne .
oporezovat i isplate i uplate ali da trosak snose kladionice i to porez od 50 posto im stavit
UKOLIKO SE ZAKON NE USVOJI,ILI USTASKI KLUB PROTJERAT ILI NAJBOLJE RJESENJE UKIDANJE SVIH KLADIONICA PA DA VIDIMO KOME CE BIT BOLJE,U TOM SLUCAJU HDZ CITAJ USTASE OSTAJU BEZ FINANSIRANJA I GUBE 500 MIL KM GODISNJE NJIHOVI SPONZORI..
Poserem se na sva tri nacionalna" interesa" Još malo pa če "nacionalni "interes biti otvaranje javnih hala sa nacionalnim predznakom.I kakve veze ima "nacionalni" unteres sa porezom koji se odnosi na sve narode.
Poserem se na sva tri nacionalna" interesa" Još malo pa če "nacionalni "interes biti otvaranje javnih hala sa nacionalnim predznakom.I kakve veze ima "nacionalni" unteres sa porezom koji se odnosi na sve narode.
Nece da placaju porez, i onda se pravdaju da je ugrozen vitani nacionalni interes...
Ali ono sto mi je najinteresantnije u ovoj prici je kako se najlicemjerniji sloj BIH drustva zalaze za etiku - politicari. Kao oni su ti koji se zalazu za eticko drustvo i kao da sportske kladionice nisu eticne. A po svakom parametru politicari BIH su ljudski krpelji koji sisu i zadnje damare zivota iz jednog ionako posrnulog drustva , izopacenog kroz birokraciju, nacionalizam i vjersku dogmu.
Morala je i Nasa Stranka izabrat nekog ublehasa da ih kompromituje, cuj ti njega on bi povecao poreze na 20%, kao da je to njegov novac. citat: "Prema tvrdnjama zastupnika iz reda SDA, ovim izmjenama budžet općina i FBiH bit će veći u rasponu od 50 do 100 miliona KM." - mozda prva 2-3 mjeseca dok se igraci ne adaptiraju i otvore racune na online kladionice - Na duzi rok ( 6 mjeseci) nece biti veci, zapravo smanjivat ce se jer ce igraci prec na jeftinije varijante online igranja.
Da mi je neko rekao da ću ovo napisat, rekao bi mu da je lud! Ali moram, dakle, PUNA PODRŠKA HDZu PO PITANJU OVOG ŠTETNOG ZAKONA ZA DRŽAVU! Nadam se da će HDZ istrajat i uspješno opstruirat donošenje ovog zakona, je glupe kokoške kao što je ova Dodik-Sarajlić ne poznaju materiju o kojoj tako samouvjereno raspravljaju.
Sta je bilo kladionicaru, vuna ti da ces morati placati porez?
Naravno da ce biti oboren. Glupog teksta i pitanja. Ko smije "dirnut" u kladionice, opsta apokalipsa bi se desila. :D
krvi smo mi sto igramo!!!
da se ne igra ne bi mogli ni da sire kladionice i placaju kirije i troskove....zabraniti osobama do 18g i pucati kaze kladarama ko pusti...svugje zabranjeno a djeca od 7g igrju bingo :s
Čovjek javno kaže ; da Dom ne zasjeda pola godine , zbog igaraaaa... I , nikom ništa .... A , plate se sigurno primaju.....
U kladionicama rade žene zlatnih ljiljana, k-danta manevarskog bataljona, žene i kćerke RVI, kćerke dobitnika zlatne policijske značke, djeca demobilisanih boraca, kćerke Krivajinih radnika, rade po 12 sati dnevno , krvavo zarađuju i prehranjuju porodice , a onda dođe Zukić zvani "SUPER HIK"" i stranka koja je trebala gore navedene kategorije zbrinut da ih ostavi bez posla. Sva priča oko kladionica je da se skrene pažnja sa pravog pitanja "Đe su pare", i bilo kakav ekonomski plan.
jebemo ti mamu ofirnu demobilisanu kuravu :)