Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuga sta covjek moze uraditi covjeku, prokleti bili nacisti, da li su to uopste bili ljudi
U Bosni i Hercegovini je sve privilegija biti osim biti Bošnjak.
Na danasnji dan je Crvena armija 1945 oslobodila konc logor Ausvic- Birkenau, i zbog toga se danasnji dan i obelezava kao dan holokausta!
Tuzla u sridu. Suživot u Tuzli mnogo je stariji od noba i tita. 1910 popis stanovništva 30% stanovnika govori maternji jezik izvan naših torova. Takvu strukturu stan danas imaju New York, London i dr metropole. Proseljačila se TZ al još taj damar prošlih vremena živi i tinja ulicama grada.
U Bosnu su svi dobri ljudi dobrodošli - pustite vi politička prepucavanja .. to nije misljenje obicnog covjeka
Ima još puno zemalja na svijetu gdje je još puno veća privilegija živjeti i gdje vjera nije tako važna
Jevreji su uvijek voljeli Bosnu, postoji mnogo primjera iz blize i dalje historije....
Dovoljno je znati da Milosevic nije smjeo uci u Izrael, a u Palestinu je redovno isao i bio docekan kao kralj
@smilmi Ne lazi, u Palestinu Milosevic nikada nije krocio...A da bi krocio morao je proci kroz okupirani dio, tj. izrael. Drugo, nikada ne stavljaj znak jednakosti izmedju jevreja i anglo-cionisticke, genocidne, tvorevine Izrael. I trece, Izrael nas je priznao u septembru '97., a Palestina pocetkom '92..
Iznad svih, Tuzla!