Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se i ja njegovih javljanja,kad smo ga slusali na akumulator,na okupiranoj teritoriji,krisom. Preselio je u mukama velikim,ali nadati se da je njegova dobra,cista dusa nasla smiraj vjecni kod Gospodara svoga. A sta ce ubice i zlocinci mnogi koji su ostali i setaju slobodno skoro cetvrt vijeka po tim istim gradovima? Ali,jedno je sigurno i bez sumnje ikakve... VALJA UMIRATI I ODGOVARATI !!! Neka je Rahmet Kjasifu i svim nevinim koji su stradali u tom krvavom piru,nicim izazvanom.
Veliki čovjek je bio ovaj gospodin. Strašno je kakve smo velikane izgubili u prokletom ratu.
Kako srbi kazu sve ih treba optuziti za genocid. Kako za referendum tako i za genocid.
Rahmetli Kjasif je mucen,mlacen i ubijen na zvjerski nacin od strane cetnika. A mjesec dana prije(9 Marta)proglasena je njihova tvorevina za koju su imali referendum ovih dana. Pa sad,ko treba da dan pocetka ubijanja svega sto nije srpsko slavi kao praznik? Bosanci i Hercegovci,u zajednickoj drzavi?
@Anamoon *9Januara tzv.srpska bih
Vidis,ja slabo pamtim te vase nevazne,izmisljene datume,nastale na genocidu,kao i tvorevine takve vrste,koje se same urusavaju. Ali,pamtim zlo i zle ljude,i to vrlo dobro.Takozvane komsije,sto im vjerovase ove mnogobrojne nevine zrtve.E nema toga vise,nema...
Istina i samo istina-dužnost je svakog dobrog čovjeka da je traži i da je širi govorom i djelima. Srbski fašisti su svakako izgubljene duše opijene sopstvenim lažima. Govorim o srbima fašistima a ne o srbima kao narodu.