Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Hrvat,ali Blek Stena i Zagor su mozda Srbi zato i ne vrijeđajte mamicu vam bliskoistočnu.
Jeste bas smrdi lojavi em se ne perete em ste lojavi od svinjetine.
samo s ljubavlju napravljen sistem radi kao sat, i kad mu nedostaje ljubavi on krahira volite se i volite zvezdice na pasosu
Ljubav ce na kraju pobijediti, bez ili sa pasosem.
Ma vi ste dno dna periguzani nepismeni i neškolovani...uzmite krampe,motike i kopajte,niste ni za toga ali evo plaćamo vas da bar to radite i imate za koru kruha
texu je svakako 16., pati od klaustofobije kako je rodjen u malom prostotoru, zemlji i nacionalnog poremecaja licnosti jer politicari ne mogu da se dogovore kojem toru i taboru pripada. trenutno je i neuracunljiv pa nemojte njegove komentare uzimati ka srcu. No dobro je znati da je broj ovakvih nesretnih slucajeva u opadanju zadnjih godina.Nije ono krivo sto ga Islam uci da je Allah jedan, Krstchanstvo da je Bog jedan...a svi se pobise u ime istog hahaha. No..i takvi ce porasti ;) A sad o biometrisjkim pasosima - kome se zuri uplatis 200KM i dobijes ga za 24 sata ;) I sta je tu problem?
a kod vas znaju sta je red , rad i disciplina ma nemoj s.... tex viler, kako zvucno ime za neku nisticu
Sistem je pao od ponedjeljka :) Zovem jutros, kao radio je i opet je krahirao. O čemu se ba rdi ovdje, može li ikad išta ići bez nekih problema.
Nisam Srbin nego Hrvat nepismeni l-i-j-a-b-o
A jel mi treba najnoviji pasos ako hocu da se negdje parkiram? Jel mi treba taj sa okom pasos ako imam strasnu zelju da napravim parking blizu svoje kuce za mene i moje susjede?
Na sabahu pa već ko nadr.kan e tekse ti ko da si žalosna sova a ne teks
Trpit ćete dok postojite jer vi ste neuke i prljave b-a-l-i-j-e koje ne poznaju šta je rad,red i disciplina.
CIPS je imao stotinu objašnjenja i onda kada su im pokradeni računari i serveri sa ličnim podacima građana. Da mi samo neko objasni zašto cijelo Saraejvo ima samo 1 mjesto za prijem i pruzimanje pasoša!