Razgovori o reformi Ustava
0
I SDP odbio Tihićev poziv za sastanak
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tihomir je dobio novac da napravi treci entitet hrvatima. Zato organizira sastanke. Ali dat ce bog pa ce ga rak izjest prije toga. Da hoce krepat izdajnik u najtezim mukama. Djaba mu to sto su ga hrvati gotivili po jadranu i njega i njegovu familiju. Samo me zanima koga ce hrvatsko srpski lobi naci za zamjenu i koliko ce onda morat love istrest. Mora da ce obet biti neki mucavac iz proslog sistema. Na sastancima se ionako nema o cemu razgovarat.
Ispade da samo Tihic pokusava nesto napraviti i da samo on uvidja u kakvim smo govnima. Ovi ostali se ponasaju isto ko da zivimo u Eldoradu.
DOBRO DOSLI U PREDIZBORNU KAMPANJUU!!!
Pipo bolan vidis li da si promasio mjesto gdje se javljas.. Doktor ti je fino reko da ne pises i ne mislis svojom glavom jer uvijek zabrljas... Hajde nek ti nena namaze dzema i popij dva tri apaurina pa odspavaj....da te nema trebalo bi te izmislit.
Razotkrivena afera Ona je potvrdila za naš list da je pred ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Jeremićem razotkrila aferu u kojoj je Beograd u Briselu i EU lobirao protiv ukidanja viza BiH. Ladford je javnosti pokazala e-mailove koje je ministar savjetnik u Ambasadi Srbije u Hagu Branislav Pekić poslao holandskoj zastupnici Sofiji Int Veld (Sophie). - Srbijanski diplomata iz Ambasade u Hagu je rekao da im se ne sviđa izvještaj Parlamenta EU i da se boji da bi to moglo usporiti odluku za Srbiju, iako je jasno da do toga ne bi došlo i da naše nastojanje da uključimo i BiH ne bi ugrozilo Srbiju. Beograd nije trebao uopće ništa govoriti. Nije se srbijanski diplomata trebao dovesti u situaciju da pokušava odgovoriti članove EP da imaju takav pristup. To je očito lobiranje - kaže Ladford. BiH4EVER!
SDP odavno nije nikakav politicki relevantan faktor u zemlji...(mozda u mjesnoj zajednici Sarajevo). SDP je tu gdje jeste (citaj nigdje) samo zato sto je kadrovski katastrofalno ustrojen i prevashodno zato sto je imanetno rijec o jos jednoj Bosnjackoj opciji (lafo gradjanskoj). Tihi sastanak ti je propao ne zbog SDP-a vec zbog reciprociteta (kad necemo kod Dodika onda necemo ni kod Tihog !)...
@SRB-IN da imas mozga kao sto nemas mozda bih ti i odgovrio, ovako je bespredmetno sa de bilom raspravljati
I SDP-a mi je dosta. Sto sam glasao za vas - glasao sam!
ne pristat na pregovore dok se medjusobno sve stranke ne suglase i istim stavom diskutuju s genocidnom tvorevinom i lopovom i fasistom s laktasa! Nema entitetskih glasanja,nema raspodijele drzavne imovine vec USTA i JACANJE drzave i njenih institucija! SAMO naprijed i USA UZ Bosnu i Hercegovinu! BiH4EVER!
Samo se ti nadaj, vlasino. Neces uspjeti tudje ukrasti, preko drine odakle su ti predci Vlasi dosli, nomadi , rabavi boziji, pa pravi drzavu. Razlaz na tudjoj zemlji neces vidjeti. Treba imati mu_da za to al vi Vlasi uvjek gledate nekako iza ledja, na brzake, dok imate silu, dok niko ne vidi. Dugorocno to nece ici.
Dace Bog pa ce samo nas Dodo prihvatiti poziv za razgovore!!! Zakljucak ce biti, Srbi su za dogovor, ali ba li je nisu, io nda fino razlaz...btw vjerujem da to jeste cilj Harisa Siladzica da ima cistu muslimansku drzavu, pa makar bila ko cvarak!!!