Sporne tri linije u Sarajevu
0
I Grasu i Centrotransu zabranjen prevoz putnika
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Sandžaklije toliko vole BiH zašto se ne odreknu svojih Srbijanskih Pasoša ? Ne smetaju mi sve Sandžaklije pošto sam ih upoznao bruku poštenih,tako da ne mogu reći da su svi loši i korumpirani :) @NMN termin Bošnjaci se počeo koristit 90 godina zar ne ? Npr ja sebe ne smatram Bošnjakom nego Bosancem Lijep Pozdrav
Ako Radoncic pobijedi bice belaja,bar je to moje misljenje :) Lijep Pozdrav
Uzeše nam Pos`o!!!!!!! :-)))))
Ako nama sandzos postane predsjednik, tesko ce biti rijesiti ovaj monopol, zato je centrotrans i \"pohrlio\" da ovo rijesi prije izbora!!
sarajevo je jedini glavni grad u Evropi bez javnog prevoza aerodrom-grad ja samo mogu reći: dole vlada
Eto ukinuli su monopol na ovim linijama, sta se sad zalite? Hahahahaha, sad lagano krcata trola ili smrdljivi tramvaj. Imate mogucnost izbora. A Centrotrans ako zeli moze ukinuti monopol na linijama za Sedrenik, Sirokacu, Jarcedole......
joj seljaka ovih u teheranu... pardon, u sarajevu. koji ciiganluk
obicno...kao i uvijek...evo izborna godina...i tona sra.nje se tek sada vidi! pa ljudi moji mislite ako galasate da rad.onci.ca ili za sd.a ili za s.n.s.d. ili s.d.s. itd itd rad.ika.le nase drzave, da cete fino dobiti sto zelite! svi su to krim.inalci i nikoga ne boli ni malo Q.rac sta mi ovdje na ilidzu ili na hrasnicu radimo! nama treba bus njima glas! eh ja nedam ni fening ni za grasa ni svoj glas za bilo koju naci.onalisticku P.M.u!
sax što to ne objavite da Vlada FBiH gradi AUTOPUT za 88 MILIONA KM, a na ljeto TUNEL za 110 MILIONA KM a na jesen mostove za 90 MILIONA KM!! pa još stavili u Eurima da manje izgleda.... otkud pare????????? a \"nema\" za BORCE i penzionere!?!? šta bi s STANDBY aranžmanom, sa MMFom, sa \"propašćemo ako ne uzmemo kkredit\"?!?!?!?!? valja narodne pare pokrast pred izbore, pa sad ide praona preko GRAĐEVINSKE MAFIJE. CRKNITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eto grasovci cigani mrtvi, htjeli ste inspekciju....
U KOST!
@goc - Ne razumijem. Ti misliš da sam ja rođen u Srbiji ili aludiraš na bošnjačko porijeklo? Kažu \"gdje je srce tu je dom\", imam osjećaj da si ti na tuđem. Ako ti je tamo milije ti brate slobodno. @lamae - Oprostite, mislio sam da ovi moji (dobri Bošnjani) pišu takve komentare o našima pa reko da im skrenem pažnju. Vi imate pravo da pljujete koga hoćete, u ovoj državi se ionako svi mrzimo :)
HAJMO SAD SVI U RED PRED KABINET MISE KRMPOTICA...HAHAHHA...
svaka cast \"goc\" :DDD
kad te budem bilo sta pitala,onda odgovaraj.....a dotad pssssssssssttttttttttttt NMN.........\"nasa krv\" de ba.........