Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupujte, kupujte vise srpskih proizvoda, da se mi vise razvijamo, izgradjujemo, zaposljavamo nove radnike, prosirujemo i otvaramo nova postrojenja, pravimo autoputeve i lagano idemo u EU . A vi, sve dok budete imali para da vas muzemo, netrebate se bojati, ali cim dodje do totalne krize i propasti, sto ce biti vrlo brzo, mi se odvajamo posto cemo biti spremni za EU sa vasim zaslugama. A vi ce te biti kao palestinci ha ha . Kupujte srpsko , obavezno pogledajte etiketu i mjesto proizvodnje artikla kojeg kupujete. Kupujte srpsko posto svi kupuju ! ! !
ne kupujte srpske proizvode kao ni proizvode iz GEN-OCI-DITETA.SRAMOTA A I VELIKI GRIJEH JE TO
Valjda javnost ima pravo da zna sta tacno svi ovi likovi pricaju (pritom je misljenje Vitomira Popovica tzv. \'metka u ceo\' potpuno irelevantno te nije vrijedno pomena niti objave). Sta rece ovaj komesar veseli? Koji je stav Evropske komisije? Zasto ne objave smjernice odnosno standarde EU za uredjenje pravosudja u zemljama clanicama umjesto ovih gluposti? Evropska komisija je transparentna taman toliko koliko i Dodik Milorad... I koji je stav Catherine Ashton vezano za odbijanje NSRS da ukine 29 zakljucaka?????? Helooooooooooooooo, Bosna zove Brisel, Brisel javi se!!!!!!!!!
expert Niko Korleone bbbuuuuuhhahahahahahhahahah pa ti pregovori su i onako trebali da se odvijaju,pa to će trajati najmanje deset godina laganini korleone,dosta je gen.ocidasša na slobodi,sabur
Hajmo na referendum o ukidanju Dejtonskog sporazuma, jer je i to nametnuto...