Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOLAZI PAPA, HAPSE SE MUSLIMANI ! Bosnjo, jesi li se za ovakvu drzavu borio ?
Baba od onog invalida dva puta u tri mjeseca hapse javno pred kamerama kao zadnjeg kriminalca, obadva puta ga puste za dva dana. Ali lako im je kad znaju da ih neće tužiti, mogu se iživljavati na njemu kako im je ćeif. Ja bih život svoj, i svaku marku koju zaradim do kraja istog, posvetio tome fa ih bez gaća na sudovima ostavim, sve do jednog koji su sudjelovali u hapšenjima, naređivanju istih i blaćenju mog imena.
Ova dvojica OK - pritvor i prevaspitavanje, ali gdje su ostali ??? Oni to puste pa onda govna za 3-4 mjeseca opet hapsi.... Čudna neka igra ..???
Ne gledavši naslov i vidjevši samo sliku, isprva sam pomislio da je netko greškom uhitio Papu u Sarajevu! :D
Sta hapsite te ljude, u Švedskoj odu u Sriju vrate se kući na liječenje i opet se vrate i nikom ništa, sta vi glumite..
Blago tebi pa si u Švedskoj. Čim uzmogneš skokni malo do Sirije, možda se i ne vratiš ..?
samo hvatajte muslimane a ove srpske snajperiste što se hvale po fejsu čuvajte
Neka se dobro Zubac izjebe dok jos ima kad. Bakir je uzeo Ministarstvo pravde da ga strpa, pa nek zove Dodika, Fahru i Covica u pomoc.
Samo hapsit' i ***rtovat' trajno iz drzave
jebem drzavu kad je ovako sranje uhapsit mamka bez ruku i strpat u zatvor??
Ako nema ruku ne znači da za njega ne važe zakoni.
Znaci otkinem si ruku i mogu podsticati druge da kolju i ubijaju, koja logika jbt