Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog supka treba poslati u Siriju i tamo ga ostaviti
....ko o čemu...vojnik o skraćenju, a kurva i Bosnić....o poštenju....
Nebi ovaj onoj miliciji na sud isao ili bilo gdje sa ovakvom bradetinom...osisajte bolesnika
BAKIRE, KAKO TE NIJE SRAMOTA, I TVOGA SU BABU HAPSILI SAMO ZATO STO JE MUSLIMAN !
E moj Huseine kome si se ti vracao iz Austrije 1992 i koga da branis kad ti sad Mira sudi
pa dokazano je da rastoder skrivio saobracajku pa se još šeta slobodan , apsurdistan!
gdje je muz poginule !? trebao je davno uzeti svoje Allahom dato pravo i rijesiti situaciju. ovako mi vise na misa lici
pa da robija a djeca da ostanu za kratko vrijeme bez oba roditelja ... cekaj , mozda ga i potrazi dok izvede maksume na pravi put , je.bena je to situacija i tesko je izabrati koja je ispravna stvar...samo se stavi u njegovu poziciju i razmisli
POD HITNO MLADIĆI I DJEVOJKE DA SE MAKNU SA SARAJEVSKIH ULICA I TRŽNIH CENTARA PRED PREDSJEDNIŠTVO I PRED STRANAČKE CENTRALE I DA TAMO ZAHTJEVAJU POMOĆ ZA BOLESNU DJECU. GODINAMA JE NAROD DAVAO ALI VIŠE NEMA PA NEKA SADA DAJU ONI KOJI SU NAS I DOVELI DO OVOG JADA.
Ovo je samo opomena svim isilovcima da u bosni moze samo al kaida da nesmetano djeluje
Po nosnji bih rekao da slusa hip hop...
Nije kriv??? Ova spodoba je kriva što se rodila. Prepada mi unučiće svojim nakaradnim izgledom.
I NIJE!!!!!!!! Krivi smo mi To nisu krivci primitivci sto su pokupili mast korov nikne digod stigne, ma svaka njima cast Krivi smo mi Otkud svi ti paraziti sto su nam zagustili nemoj stari moj, krivi smo mi sto smo ih pustili Ma sta su znali djenerali i brkati majori jedino da vicu: pali ali nisu najgori Krivi smo mi Ni svi ti silni infantilni sto su puske sanjali ne, ne derane, krivi smo mi sto smo se sklanjali Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas ne pitaj mnogo, dospeces i ti na rdjav glas Putuj planeto, super smo se druzili nama je lepo, taman kako smo zasluzili Nisu krivci depresivci, lude i psihopate sto su rusili pa sada nama nude lopate Krivi smo mi Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali sori, matori, krivi smo mi koji smo cutali Putuj Evropo i pos'lji nam malo peciva nama je dobro, sreca jedna neizreciva Putuj planeto, ovde se vrag priziva nama je lepo, slika jedna neopisiva
kod nas niko nikad nije kriv
ovaj covjek je drzao predavanja i iznosio stavove i ideje... od kada je to kaznjivo ??
koliko ga puta hapse i pustaju da je to vise i sramota za BH pravosudje
...nisam ti baš siguran oko "ideja" koje rezultiraju dekapitacijom...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
I ja već godinama tvrdim da sam po*** Vesnu Pisarović, al mi nitko ne vjeruje. Čak štoviše, govore mi da sam lud.
Ovo je za LUNU: Oprašta li Allâh širk?‏ Izvor: Imam ‘Abdur-Rahmaan bin Nâsir as-Sa’di, Tajsir al-Karim ar-Rahmân 181-182 Allâh سبحانه je rekao: “Allah, doista neće oprostiti da se Njemu išta ravnim pridružuje, a oprostit će sve mimo toga kome On hoće!” (4:48) On تعالى kaže da On ne oprašta da Mu se išta ravnim pridružuje ali da On oprašta sve druge grijehe mimo toga. Ako On hoće, oprostiti će ove grijehe. Allâh je dopistio da se ovi grijesi mogu oprostiti na razne načine. Primjer toga su dobra djela, nesreće u ovom životu, život u qabru, Sudnji Dan, dove vjernika jedni za druge i zauzimanje zauzimača na Sudnjem Danu. A na sve ovo dolazi Njegova milost koja se spušta na vjernike koji su samo Njega obožavali. Ovo međutim ne važi za širk. Mušrik je sam zatvorio vrata oprosta i izbacio se iz vrata milosti. Tako da njemu ne koriste njegova dobra djela ili nesreće a na Sudnjem Danu će reći: “pa nemamo ni zagovornika, ni prisna prijatelja” (26:100-101) Tako je Allâh تعالى rekao: “A onaj ko drugog Allâhu pridružuje, on čini potvoru i grijeh veliki!” (4:48) Postoji li veća nepravda od pridruživanja siromašnog, nesavršenog stvorenja Gospodaru svemira koji je savršen na sve moguće načine i koji nije u potrebi ni za kim? Zato je onaj koji to čini osuđen na vječnu kaznu i nema nagradu: “Ko drugog Allâhu smatra ravnim, Allaah će mu ulazak u Džennet zabraniti i boravište njegovo će Džehennem biti” (5:72) Ovaj ajet međutim važi samo za mušrika koji se nije pokajao za svoj širk. Što se tiče onoga koji se pokaje za svoj širk, njemu se oprašta i on i sve drugo. On تعالى je rekao: “Reci: ‘O robovi Moji, koji ste u grijesima pretjerivali, ne gubite nadu u Allâhovu milost! Allâh će, sigurno, sve grijehe oprostiti. On, doista, mnogo prašta i On je milostiv.’” (39:53) To znači onaj koji se pokaje i vrati se Allâhu.
Samim tim što je onakav kakav jeste, što kvari sliku i onako ojađenog i osramoćenog BH naroda (Pogotovo Bošnjaka) što je ružan, neobrijan i što dobar dio svoga života moram objašnjavati da sam totalna suprotnost od Bilala i njemu sličnih i ako sam Musliman. Nikad mi na "zelenu granu" nećemo dok je ovakvih "muslimana".
Abdurahman .. kakav si to ti musliman pa ne znas propise svoje vjere? Znas li koliku su bradu nosili imammi mezheba? Jesi li upznat s time koliku je bradu nosio imam Ebu hanife? Pa i sam poslanik? Ti more bit da si sufija jal šija, il si onaj tzv musliman samo za bajram u jutro.. Brada je islamski propis. Onome kome se to ne svidja slobodno moze da skoči sa zgrade il se objesi, ne znam ni ja šta, ali je to činjenica.
@komunjarist "MORE BIT" da ja i ti nismo na istoj talasnoj dužini. Te suicidne prijedloge ostavi za nekoga tebi sličnome "JA" sebi. Savjet, ima nauke i do Islama kao religije, nebi bilo zgoreg' malo druge naobrazbe... "Šta veliš"???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja sam musliman al ovaki u bosni nama netrebaju ,ko cetnici bradetine ruzni ma hajde smilim bogom