Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hurtiću , postoji Međunarodno pravo i tamo se konkretno obrati tužbom i nemoj nama šuplje . Izvještavaj nas o učinjenim potezima !!!
Hurtiću, bolje ti je riješi spor sa svojim komšijom kojem je kuća popucala zbog kako kažu dubokog ukopavanja tvoje kuće. Zbog koje se čovjek morao iseliti.
Hurticu ne bacaj suplje bogati. Dodik je vec pristao na to. Vidili smo da je i SDA dok je bila u vlasti pristala na to. Samo pogledajte ona smjesna saopstenja sto je davala Bisera. Trojkasi ne smiju pisnuti ni rijec kamenjarskim srbima,a ne nesto da kazu Zagrebu. Da je neko stvarno protiv ovoga, pravio bi istu ovakviu deponiju kod Dubrovnika, jer bi to rijesilo ovaj problem za 5 minuta. Ovako samo bacate suplje dok se ova deponija ne izgradi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da si ti živ i zdrav to ti je već riješena stvar. Možeš samo tako za ovce malo šupljake bacati, koji glasić uzeti i et ti.
Hajde neseri majketi
Koji šupljak za naivne. Kao on će zaustaviti. Laže a ne trepće. Sve za glasove.
Koji šupljak za naivne. Kao on će zaustaviti. Laže a ne trepće. Sve za glasove.
Koji šupljak za naivne. Kao on će zaustaviti. Laže a ne trepće. Sve za glasove.
- Ovdje postoji strah ljudi za živote, za zdravlje, za imovinu, za egzistenciju. Јa hoću da kažem da ćemo u narednom periodu razmatrati i bezbjednosni aspekt, ovdje očigledno postoji mnogo bezbjednosnih izazova, a naša obaveza je da zaštitimo ljude iz RS i FBiH - naglasio je Košarac.
Kakve vi gluposti pišete, to je strašno. Još je tragičnije da ministar (bez obzira kojeg resora) govori o temi bez onog osnovnog, elementarnog znanja. Dajte ljudi, educirajte se malo, bar je net danas svima dostupan. U Krškom, nuklearka, skladiste istrošenog nuklearnog goriva i odlagalište nisko i srednje radioaktivnog otpada (kakvo bi trebalo biti na Trgovskoj gori) i Slovenci pored svega toga imaju plantaže voća ekološki uzgojene. O čemu pričamo?!
Prije 15 dana, kod Zenice izlile se otpadne vode u Bosnu. Eko katastrofa, niko se oglasio nije. Na tu vijest 17 komentara. Na vijest o Trgovskoj gori, u drugoj državi, 300 komentara. U centru Sarajeva nezaštićene radioaktivne tvari, iznad Tuzle kancerogena deponija, iznad svakog grada divlja deponija. u rijeke se izlijevaju kanalizacije, svako malo eko incident, uz same rijeke (Una i Sava) stotine benzinskih i tankova s gorivom. I vi nešto prigovarate HR.
https://danas.hr/rtl-danas/rtl-danas-u-srcu-ne-krsko-kako-elektrana-stara-40-godina-radi-kao-nova-2a5c5f96-6c28-11ed-935c-be18334faa19
Svaka čast ministre! Pusti zavidne. Nek laju!!!
Još jedan ministrov uvlakač.
To si dužan dodiku izdajniče. Povuci vitalni kao što je Dodik za Pelješki.
Tesko cete se izborit protiv namjera EU da ovdje gomila taj otpad,al ne zaboravite da je vrijeme raspada otpada puno duze nego trajnost kontejnera i prostora u koji hoce da ga odlazu.
Ajde ne seri, kamp za ilegalne migrante napravili par kilometara od granice s Hr kako mraka ne bi morala puno hodati za ilegalne prelaze, i sada ce HR vratiti za to. Rezultat 1:1.
Naziv gradova po Kljixu : Bosanski Novi , Titograd , Svetozarevo , Carigrad , Buda , Pešta 😂🤣😂🤣
Evo u navigaciju pokušavam da ubacim "Bosanski Novi " ! Al nema !❤️💙🤍💪👍 ! 🇧🇦👎🤮
Meni su veći problem TE Kakanj, TE Tuzla i Mital Zenica, pustite mi se nekakve gore
Tako je i Komšić vratio o Pelješkom mostu...
Hurtiću..hadezenjarama ništa nije sveto..Sve u prirodi je povezano i u slučaju ozbiljnije nuklearne kontaminacije rijeke Une ni Plitvice ne bile sigurne. Otpad iz Plitvica ponekad izbije u Klokotu kod Bihaća..priroda ne poznaje državne granice