Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sex simbol RS-a.
Mami ženske uzdahe...a poneki i muški.
A STO NE TRAZITE DA INCKO SMIJENI KOMSICA???? PA I ON VREDJA SVE ZRTVE OSIM BALIJ.SKIH.. I ON JE COVJEK BEZ LEGITIMITETA U HRVATA.
ma ko se to nama javlja, ko se javlja ?????? iz septicke jame, probudili se jadovi sa svim svojim clanstvom koje moze stati na tricikl sa prikolicom!!! jade jadne, fuj jos imaju obraza nesto izjaviti, fuj, fuj, fuj !!!!!
On je legitimni i legalni predstavnik Hrvatskoga naroda i izabran je voljom Hrvatskoga naroda... To sto on izjavljuje to je misljenje vecine Hrvatskoga naroda..
A ja plašim djecu: \"Ako ne budete dobro ručali bićete kao ovaj čiko!\"....Da vidiš kako jedu...
ja volim da masturbiram razmisljajuci o emilu.
jake stranke od dva clana, dvije poturice, Zubak i onaj drugi, ne znam mu ni ime. Haha, jadovi...
jos uzas...necu ga valjda sanjati......
Kapitalac
ovo je najljepsi primjerak iz rs-a :-)
Pa zar on nije izabran voljom hrvatskog naroda (HDZ-HDZ 1990).Vidite i oni Hrvati koji nisu izabrani voljom dva HDZ-a predstavljaju ih u duhu njihovog politickog razmisljanja