Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kardinal Puljić kaže: “Jesam za jedinstvo hrvatskog naroda, ali nisam za jednoumlje“. A upravo Hrvatski nacionalni sabor, koji je pod okriljem HDZ-a, pokušava da uvede političko jednoumlje u hrvatskom etničkom korpusu. To me vraća u 1993. godinu kada su emisari HDZ-a dolazili u tuzlanski kraj vršeći pritisak na Hrvate da se isele.
Vehid Šehić: Uzmimo, na primjer, Zapadnohercegovački kanton. Tamo je u Grudama na izbore izašlo 37 procenata, u Ljubuškom 40, u Posušju 38, a u Širokom Brijegu 44 posto. To pokazuje da niko nema legitimitet, da nijedna od stranaka, koje su sebi uzele ekskluzivno pravo da predstavljaju svoje narode, nema legitimitet.
Hrvatske firme da napuste bosnjacki prostor. Necemo hrvatske firme, kladionice, banke, bezinske pumpe na nasem prostoru. Neka hrvatski komercijalisti ne donose hrvatske proizvode na nas prostor. Imamo nase. a nek se oni ogranice u biznisu samo na ona podrucja koja kontrolira HDZ. Bosnjaci bojkotujte sve hrvatsko od turizma preko proizvoda, usluga. Vidjet cete razliku u vanjskotrgovinskom deficitu ali u politickom pristiku na Covica i HDZ bas iz Zagreba nakon toga.
Budimo realni Jerko je pokazao svu svoju vještinu sa poticajima za poljoprivredu..za ovog kokošara neće glasovati ni njegova uža obitelj.Slavo Kukić Lagumdžijin neuspjeli kandidat za premijera, je samo supstitut za Željka Komšića, tako da ni on nema niti teoretskih šansi.Gospođa Dijana je relativno nepoznata osoba, koja je svjesna da Hrvati ne žele ići u nepoznatu avanturu pored Ćovića, koji će i ovog puta dobiti večinu hrvatskih glasova, jer Hrvati ne smiju strančariti.
Omer Karabeg: Postoji jedna nelogičnost u savezu Čović - Dodik. Kako Čović može da paktira sa Dodikom, kada je Dodiku krajnji cilj rušenje Bosne i Hercegovine, a bez Bosne i Hercegovine ne bi bilo ni trećeg entiteta, ni Čovićevog neprikosnovenog liderstva u njemu?
Pozitivno je ovo ,ali se bojim da ste zakasnili.Hrvatska opozicija je prdnula u fenjer.Sami ste sebe izbrisali iz bosne ,zahvaljujuci Covicu i hercegovcima.Eto par familija u hercegovini ima sve,a posavski hrvati se pobijaju po svijetu.Zalosno ali istinito.
ovo ustaska sahovnica . pocinje sa bijelim poljem. mrs zlocinci u 3 cke materine
@Tume e i sta sad? Jel vam nabilo komplekse bijelo polje,jadan je onaj sta zabada nos u tudje grbove i zastave.jada
@Tume znas dta drug. Meni licno ova sahovnica vise odgovara od one sa prvim crvenim poljem. Ona sluzbena sahovnica je zastava pod kojom su napravljeni Ahmici, Stupni Do, heliodrom i druga stratišta mog naroda. Srbima i Dodiku je draza ova sluzbena to je sigurno. 😁 tu mu nosi brat dragan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kandidujte Antu Pavelića ja ću glasati samo nek ne pobjedi Čović :)
pišam se na konstitutivne
Slavo Kukic novi Zeljko Komsic. Ukoliko ne dodje promjene IZ, i Bosnjaci OPET Hrvatima izaberu clana predsjednistva, tada se zna da ce 2019.-te biti disolucija BIH
Par zar ne treba da bude tako?!
@6FebTZRevolucija Sustinski ne treba. Dayton je dobar okvir za sve. Nije los ni za Hrvate, al pod uvjetom da se bosnjacki remetilacki faktor ne petlja. Ovako Bosna cijela iz tri dijela je najbolje