Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da su bosanski Hrvati i Bosnjaci najblizi narod, ili mozda cak i isti samo vremenom podjeljen na vjerskoj osnovi je ta tvoja Herceg-Bosna. Jesi se mozda ikad zapitao zasto bas herceg-BOSNA, zasto nije herceg-hrvatska ? ;)
Neko je davno reko ako SDP poturi opet onog klona zeljka da ce to biti kraj BiH kakvu smo poznavali...Sve su prilike da se upravo to dogadja...Gospoda, koja vodi bosnjacko-muslimanski narod (da i SDP je tu) snosice historijsku odgovornost za unistavanje ove zemlje. Za to nam nije kriv Dodo vec nasi buzdovani koji slijepi od vlasti ne vide dalje od Ivan Sedla i Vlasica... Pocinjem, kao Musliman da vjerujem da iza Coviceve politike ima vise logike nego iza sve ove ujdurme koju prave mediji kod nas u sarajevu.
Ako su oni saglasni to ne znaci da su ostali (veci i jaci). Babi se snilo sto joj milo.
Vid\' Dragana premijera, kako svoju volju tjera, s Dodikom je ista vjera, raspad Bosne im je mjera, podjelit je na tri djela, svako neka ima svoje, al se Bosnje toga boje, zele Bosnu zelen boje, Bosnjo ne zna sta je ,ko je.
Predsjedavajući vijeć ministara bit ćenetko iz HDZ-a. VjeroJatno Dragan Čović. Bio lopov ili ne, jedini čovjek koji ima izgled, ponašanje i vokabular jednoga političara. Ovo ostalo sve djeca rakijaša i čakijaša - furda. Tata i najumniji, najmoćniji i najbolji političar u BiH, gospodin Milorad Dodik je rekao: U duhu BiH je nacionalna rotacija predsjedavajućih i red je sada na pravu Hrvatinu. A Lagumdžija bi, posl9je onog glupog šibicara u predsjedništvu još uvalio kojeg halal-daiđu Hrvata iz Sarajeva. Ne može. Pitari, jedite pitu, zaljevajte je bozom i gledajte kako se država vodi na europski način.
Malo MORGEN
Dajte mi stolicuuu,whooho smlc,smlc,dajte mi smlc whohohoo...tako je moj narod izabro...smlmc Kad ovakan narod sebi ne zeli dobro onda zasto se onda pristojno ponasati prema njemu Kurc.em u celo
Dva HDZ-a zajedno su osvojili oko 80% glasova Hrvata. Zato su oni, a ne HSP legitimni hrvatski predstavnici. Bošnjaci ovo naravno mogu ignorirati, mogu pokušati praviiti vlast bez HDZ, ali ne mislim da im je dugoročno to u interesu. Nadam se da će bošnjački političari shvatiti da su ovakvom politikom u zadnjih 15 godina pokvarili odnose sa Hrvatima od savezničkih 1995., u neprijateljske danas.
Zabi vam ga Samir vlahadijo.
Sta se uspjenili muhamedanci???
Da neće možda i da se iselimo iz BiH pa da je podjele sa braćom srbima. To bi možda bilo najbolje rješenje i za smrde i za škutore. Nisu nas uspjeli silom otjerat ni istrjebit pa nek pokušaju opet ako smiju. A Čović nek ide kod Merkelove a još malo pa će švabe biti manjina u Njemačkoj. Dok oni vodaju cuke Turci prave djecu.
Poruka pučanstvu: Mi ćemo izgubiti svakako u Hrvatskoj izbore (HDZ),BITI ĆEMO OPORBA KAJ FALI I VAMA U HERCEGOVINI......ZAJEDNO SMO JAĆI U OPORBI...JADRANKA KOSOR
Mi imamo najvise glasova a vi bi da postavite drzavnog premijera!!! Ima li iko od ovih nacionalnih gnjida imalo obraza i casti???
Natrtiti cu ovog Zelenog zuba, a zatim cu mu nategnuti mamu.
Biti ćemo dobra OPORBA.....KAJ NEEE
@darwin.....mama ti ga pu-si ......zgubidane !!!!!!! A kad se poslije svega zapuca ponovo........vidjecemo ko ga pu-si...........SIKTER !!!!!!
ša bolje je raditi i za bonove nego kod Stanica(Feroelektro) dzaba.SDP ima svojih kandidata Hrvata koji su sposobni voditi VM.A tu je i koalicioni partner Zvonko Jurisic.Hajde Zlatko pravi tu parlamentarnu vecinu bez ovih HDZ-ovaca pa ako treba i bez SDA a ako to svjetski mentori ne dozvoljavaju idi u opoziciju jer si odgovoran jedino svojim biracima a kojih je najvise u BIh.