Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milanovic se posjetit Mostar,Široki,Vitez... pa jednom rijecju HERCEG BOSNU
Tako ce premijer bratske nam Hrvatske posjetiti sve gradove nase divne Herceg-Bosne ,a posebno cemo biti obradovani njegovoj posjeti Hrvatskom stolnom gradu Mostaru. Bog Hrvati !
Dobro nam došao premijeru Milanoviću. Eto ako ono govno bakir kaže da mu je šef Turčin najmanje šta mi poštena i ponosna raja možemo da napravimo jest da budemo dobri domaćini premijeru susjedne države.
Dos\'o Milan iz Croate, da OBIDJE sve Hrvate, i posjeti Herceg-Bosnu, nezavisnu i prkosnu, i da kaze Bosnjacima, koliko ih tamo ima, od Mostara dalje prste, Poturicei prve vrste ! _______________________ OBIDJE=ZAOBIDJE!
Dos\'o Milan iz Croate, da obidje sve Hrvate, i posjeti Herceg-Bosnu, nezavisnu i prkosnu, i da kaze Bosnjacima, koliko ih tamo ima, od Mostara dalje prste, Poturicei prve vrste !
Sabahudin u prevodu.
Ovaj se vraća na Tuđmanovu politiku, isto kao Dodik na Miloševićevu!
Bujrum naš hrvatski brate
\"Načini za pomoć Hrvatima u BiH postoje i vjerujte da nam to nije ništa manje na srcu nego prethodnoj vlasti, možda čak i VIŠE\" jos opali par samara ovm nacionalistickom SDP-u iz BiH pa da budemo mirni bravo Milanovicu
Vidi se da ne kontaš. Čovjek dolazi Hrvatima u BiH prvenstveno, a prvo kreće od državne vlasti što je odlično i zaobilazi pučiste u Federaciji što je također odlično.
......ne vjerujem da je i njegovo maslo za dobar kolač obzirom da je njegov fokus na katoličkim enklavama.U mom komšiluku ima katolika koji su više privrženi HNVu /Hrvatskom nacionalnom vijeću / i dotični se nije udostojio njih posjetiti.Traži samo ekstremne,koji hoće rasturiti Bosnu.Upravu je Zlaja što se neće sastati sa njim.
@realista svakako da ce posjeta biti kratka, al nista dugo vama ne bi odgovaralo samo bi vas zuljalo. al da bi ste ga vise zeljeli nikad vam vise nece doc. bih4ever
Dobro došo premijeru i UKINI I OVAJ NAŠ HDZ kad ste ukinuli vaše da i mi prodišemo.
Zoki stig\'o evo nas dva vec pijemo ka(H)vu