Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mi smo ludi oni nisu sigurno
najjači su mi ovi sastanci i samiti poslije kojih idu izjave tipa: \"Na sastanku vladajuće šestorke došlo se do zaključka da BiH treba nastaviti težiti ka eurointegracijama, te da se poštivaju građanska i ljudska prava\" I oni su kao nešto korisno uradili, a onda mediji uzmu i objave to na sav mah... ko je ovdje lud, mi koji to slušamo ili oni koji to rade?
Jakako nego podrzali..pozz
@heh nisi ti mene \"razumjeo\" (kao i ovi sto mi polupase minuse), govorio sam o korupciji i mitu imao sam nekih iskustava :)
najbolje bi bilo kad bi ti neke stvari razumjeo. al´ mislim da ce to tesko ici kod tebe...a i potrajace
Kakvi Hrvatski policajci??? Jeli Hrvatski policajci iz Republike Hrvatske ili Hrvatski policajci iz Bosne i Hercegovine?? Kad mi ovako nepismen novinar napise clanak pa neznas uopce ni ko ni koga
dobri su si granicari, odlicno suraduju pogotovo kad je s obje strane ista nacionalnost uvijek moze pasti dogovor ako me razumijete :)
ode herceg bosna u eu
popije svevlad hofman se fali da radi za tajne sluzbe
hofman do drine