Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bivší Veležev čirilićar jebe sve kako stigne
Pa izvinite molim vas... Zašto ići na posao i dobijati platu, kad možeš ne ići na posao i dobijati platu?!
Neka ba, što manje zasjedaju, manje će nas zadužit i ovakvo stanje vodi boljitku . . .
Možete ga voliti ili ne ali Zlaja nije dozvolio da ga haba Čović (nije ni Zlajino maslo za Ramazana) nego je išao u avanturu koja očito nije odgovarala sda, e sad gledajte rušenje ionako lošeg sistema.
Igra Zrinjski pod Bijelim Brijegom
Nadam se da se više nikada neće vratiti.
ajmo sad SDA, budite najpopustljiviji , dajte im sve, unistite i ovo malo sto ima
u federaciji nista novo, sta vam j narode nema uzbudjenja i nerviranja. sve po starom.
neka nisu, što se mene tiče neka nikad i ne dođu na te sjednice, neka primaju plate i šute bolje nego što nas zajebavaju, dodijali su ovi hrvatski političari, ko fol vladavina prava a ono vamo uzimanje lopatom narodnih( čistohrvatskih) para iz javnih preduzeća, a dodijali su i bošnjački ko fol vladavina prava a ono vamo uzimanje lopatom narodnih( čistobošnjačkih) para iz javnih preduzeća, a dodijali su i ovi bosanski DF( malo bi da se jebu ali da im ne uđe), a srpski ..............................................................................................u p.........m......
Hajmo malo u analizu,vratimo se u period kad je SDA blokirala državu nacionalnim interesom i da bi nakon dvije i po godine ustavni sud donijo odluku da nije bilo nacionalnog interesa.Znaći zbog minderaša smo izgubili tri godine plus one 23. I šta sad imamo kao nekog sposobnog menadjera za kojeg je bakir rekao da je sposoban e sad zamislite koju ima referencu kad mu je on to potvrdio.Svi znamo gdje nas je politika stranaka odvela i na koji naćin smo doživili propast a to je poklapanje nadzorni odbora i direktora jer se preko tog vrši najveća pljačka u istoriji države BIH. I ko je za pa ZNA SE i u JEDINSTVU JE SNAGA. Ti zločinaćki pokreti su dušmani ovih gradjana.Vidite da može gore i da i nije bilo tako crno dok je visoku politiku vodio SDP ovo što nam sljedi je klasni rat.
Šta je nacional-fašisti?! Naišli ste na tvrd kamen zvan Demokratska fronta koji nije spreman biti dio vašeg deal-a niti ima namjeru olako prepustiti državnu imovinu za vaše stranačke potrebe! Koristite se patriotizmom kao izgovorom i već 20 godina ta strategija pali, ali se na sceni pojavio neko ko vam može i hoće držati lekciju o istinskom patriotskom osjećaju. Nema više slučajnog prolaznika i njegove svite koji će biti nijemi i bespogovorni izvršioci svega što zamislite! Ovu zemlju dijelite i sa onima koji ne žele biti u vašim plemenima - onima koji se, prije svega, osjećaju Bosancima i Hercegovcima!
Ja bih ti vjerov'o da nije polupismenog profesora sa ekonomije Dzonlagica kojem je ekonomski oporavak zasnovan na "povecanju PDV-a" bez strukturne reforme,znaci "UHLJEBI OSTAJU"!Nema nam nade sa takvima,vjeruj mi!
"Kroz reformu poreskog opterećenja treba smanjiti troškove rada kako bi poboljšali konkurentnost, smanjili sivu ekonomiju i povećali zaposlenost." Prof. dr. Dženan Đonlagić Ne kažem da i u DF-u nema onih koji su se potkrali, ali je njihov procenat daleko manji u odnosu na ostale pol. grupacije. Krenut ću od sebe - imam 19 godina i DF je moj prvi i jedini pol. angažman. Pristupio sam sa iskrenim namjerama i željom da naša zemlja konačno ugleda svjetlo dana. Moj obraz nema cijenu. Mnogo je mladih sličnih meni koji su sebe pronašli upravo u DF-u. Pored nas, prelivode nemaju nikakve šanse, što ćemo i dokazati. Ukoliko svemu budemo tražili dlaku u jajetu i kukali kako su "svi isti", tapkat ćemo i tapkat još par decenija... Najlakše je generalizovati stvari i time skinuti teret građanske odgovornosti sa sebe. Ko nije izašao na izbore, a da sebi za pravo kritikovati, ni ne zasluž uje bolje sutra.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...e moj bake jeba ti Covic tj Dodo preko Cove sve po spisku....momci te obrlatise isto dijete s lizalom... Drug nedorasto si za njihovu politiku....sto jednostavno ne odes uzivati u novcu i bavis se svojom strukom a politiku ostavis nekom ko bi mozda bolji bio....
mislis da Bake ima struku? :)
Napravili koaliciju sa ucjenjivačima. Nogirao bih ja to.
ovo je opet očiti atak na konstitutivnost HRVATSKOG naroda jer im nije omogućeno da na ove fotelje imenuju PRAVE HRVATE....zovite o'ma kolindu KITAREVIC
Daleko će Federacija dogurati s Reufom, ex SDP-ovcem i ex bliskim suradnikom Zlatka Lagumdžije
Načitani, nek ti netko objasni šta znači "ex"