Šta je nacional-fašisti?! Naišli ste na tvrd kamen zvan Demokratska fronta koji nije spreman biti dio vašeg deal-a niti ima namjeru olako prepustiti državnu imovinu za vaše stranačke potrebe! Koristite se patriotizmom kao izgovorom i već 20 godina ta strategija pali, ali se na sceni pojavio neko ko vam može i hoće držati lekciju o istinskom patriotskom osjećaju. Nema više slučajnog prolaznika i njegove svite koji će biti nijemi i bespogovorni izvršioci svega što zamislite! Ovu zemlju dijelite i sa onima koji ne žele biti u vašim plemenima - onima koji se, prije svega, osjećaju Bosancima i Hercegovcima!
Ja bih ti vjerov'o da nije polupismenog profesora sa ekonomije Dzonlagica kojem je ekonomski oporavak zasnovan na "povecanju PDV-a" bez strukturne reforme,znaci "UHLJEBI OSTAJU"!Nema nam nade sa takvima,vjeruj mi!
"Kroz reformu poreskog opterećenja treba smanjiti troškove rada kako bi poboljšali konkurentnost, smanjili sivu ekonomiju i povećali zaposlenost." Prof. dr. Dženan Đonlagić Ne kažem da i u DF-u nema onih koji su se potkrali, ali je njihov procenat daleko manji u odnosu na ostale pol. grupacije. Krenut ću od sebe - imam 19 godina i DF je moj prvi i jedini pol. angažman. Pristupio sam sa iskrenim namjerama i željom da naša zemlja konačno ugleda svjetlo dana. Moj obraz nema cijenu. Mnogo je mladih sličnih meni koji su sebe pronašli upravo u DF-u. Pored nas, prelivode nemaju nikakve šanse, što ćemo i dokazati. Ukoliko svemu budemo tražili dlaku u jajetu i kukali kako su "svi isti", tapkat ćemo i tapkat još par decenija... Najlakše je generalizovati stvari i time skinuti teret građanske odgovornosti sa sebe. Ko nije izašao na izbore, a da sebi za pravo kritikovati, ni ne zasluž uje bolje sutra.
Prikaži sve komentare (87)