Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obnova prvo u glavama, pa onda na zgrade i objekte.
a ti si lijep kao nick tvoj!
Ali zato na desnoj obali HDZ-ovci napraviše najjače hotele, zato ne može ni da se obnovi, kao ni Ruža. A SDA je nesposobna da se nosi sa "sestrinskom" Čovićevom nacionalističkom strankom.
pocela je gradnja Hotela Ruza i ide punom parom! ;)
http://forum.klix.ba/psorijaza-t111626s125.html Za sve koji boluju od psorijaze, neka ostave svoja iskustva kako se nose sa ovom bolesti i lijekovima koji su im pomogli.
facebook.com/pisajsirotinju2015
lazovcina jedna! dovoljno je pogledati ove nove fotke, sve je jasno. lik je kupio to i imao namjeru napraviti neku novokomponovanu nakazu od zgrade, zasto je inace srusio cijelo juzno krilo i napravio one nebojasnjive ruzne betonske izbocine na mjestu nekadasnje terase... pa kad su mu stali za vrat iz gradske uprave da MORA napraviti sve identicno kao sto je bilo, i da prestane rusiti i da zaustavi radove na onoj nakaradi od terase, pokupio prnje i otisao. jao mu price...
Nekada sam, kao mali, odsjeo par puta u Neretvi, ostala mi je u sjećanju kao puno veća zgrada nego što jeste. I sjećam se da je česma curila, nisu je baaš održavali, bez obzira na ovu nostalgičnu priču gore, Bristol koji je odmah preko mosta je bio u puno boljem stanju, pa smo tamo češće išli. Nažalost, odmah do Neretve je sazidana ona poveća zgrada u modernom stilu tako da i ako se ikad obnovi, nikada neće zasjati kao nekada. Uzeo ju je privatnik, ali prepreka je obnova za koju traže da se ne diraju postojeći zidovi - ista budalaština kao i sa sarajevskim bivšim hotelom Zagreb. Pa zato pribvatnik nije htio da ulaže ogromne sume za isti rezultat (da spolja isto izgleda). Pa je došla kriza, pa su se otvorili u međuvremenu drugi hoteli. Inače, kao i ruševina od zgrade Feroelektra kod sarajevske katedrale, ove ruševine su opasne i svaka odgovorna vlast bi ih srušila da spriječi nesreće, pa tražila obnovu u istim gabaritima i istom izgledu. Samo bogate zemlje tako rade, samo prednji zid.
steta lipo bi se uklopio da ga obnove
Pa u ovoj drzavi propadaju firme (aluminiji) a kamoli da propadne hotel
Sad će to smislovi lijepo poravnat, asfaltirat i parking uz naplatu napravit ...? ? ?
ko ga je granatirao? :)
garant... ante, jesi to ti? :)
inteligencija i znanje te odalo.. znao sam od prvog trena ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HOTEL NERETVA Znao sam u Hotel doći da se proveselim i da pijančim a ponekad u tebi i da prenoćim Znao sam dolaziti da slušam muziku jer su u tom hotelu svirali estradni umjetnici kao što sam i sam Znao sam dovoditi neke lijepe cure u hotel Neretvu Tada je bilo puno ljubavi i seksa a najviše orgija Ali te srušiše dušmani moj najljepši hotelu hotelu Neretvo by Meho Džeger