Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prepunoj sali povrsine 10m2.
necete je dobiti.
hahahahahha cuj prepunoj sali a pomjerili stolice na pola sale, znali su da ce biti slab odziv. jedva da je bilo 200 ljudi ukljucujuci ove sve kandidate :)) ko\' ce im doci kad su naobecavali svasta prije 4 god. nezz kako ih nije stid sad se pojaviti pred narodom?!
pederaciju mozes dijelit u100 regija nas zabole
Jao pogledajte kakve su ove bal.ije.. GENETSKI OTPAD... FUJ FUJ...
Ne brini pajdo, neće još dugo... bliži se nedjelja!
A šta ovo sa-x reciklira istu vijest čitav dan? koliko haris plaća reciklažu?
KREZAVI ODPAD OKOLNIH NARODA. SLJAM I SKART STO BI NEKO ZELEO DA ZIVI SA VAMA????
Hocete vi m,ud,o marijanovo Pa sta ste radili sve ove godine dok ste u vlasti??? Sto niste pravili BiH sa regijama, sto ne ukinuste RS? De ba, mani suplje vise, vi samo znate hapati, stranka zaGraBiH!!!