Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodikovim jezikom : Aj' ne seri, Zlatko.
Ovu vladu treba odmah ukinuti,jedan Himzija vrti ih oko prsta,to nije ni za cuvat ovce.........
Ima će građani Kantona i vode i struje i plina, jedino tebe ministre možda neće biti na toj funkciji a možda ni cijele vlade, a najbolje bi bilo ukinuti kantone, jer vaši troškovi povećavaju cijene svih usluga u Kantonu.
Ma u pravu je ovaj minderstar. Samo nije u pravu kada spominje Vodovod i Toplane koje nam sve isto rade već godinama kao i GRAS samo što je GRAS ovo uradio javno a ovi iz Toplana i Vodovoda podmuklo i hinjski. Ma zašto uopšte spominjem te firme pa to je vlada kantona koja je vlasnik istih. Sindikat u BIH već odavno ne postoji kao zaštitnik radničkih prava nego postoje samo kao produžene ruke bilo koje vlasti i tu su samo zbog sebe i svojih primanja.
Ovi GRASovci k'o kerovi. Niko im ne može stati ukraj.
ja budaletine majko moja..........
Konju "Komunalni" pa šta treba da radimo mi radnici KJKP, trpimo svekodneni mobing i gledamo lopovluke i uništavanje naših firmi, zato što ti i tvoji nalogodavci držite i stalno imenujete iste kretene, koji direktorske funkcije u ovim preduzećima obavljaju decenijama. Pa svugdje u svijetu menadžeri se ocjenjuju i ako nema rezultata NOGA, jednio u tvom kretenskom i SDA-ovom lopovskom svijetu oni za milinonske gubitke bivaju još nagrađeni. Zato ne seri, nismo ni mi ovce samo ne možemo skupiti kritične mase, jer SE LJUDIMA PRIJETI, ali doće i za to vrijeme, m.... t..... lop.....
Kada povise cijene komunalija, trebamo SVI bojkotovat nove cijene i ne placati usluge koje su i onako previsoke.
PA JE LI OVO MOGUCE i ovdje drzavni primitivni monopol, vlast ima duznost (ili se mijenja odmah i bezuvjetno) da obezbijedi najbolju najfunkcionalniju i najekonomicniju uskugu bez obzira da li javni ili privatni sektor njihovo je da odabiru , kontroliraju i ODGOVARAJU; a gradjana da placaju i sminenjuju. PA POGLEDAJTE GOSODO MINISTRI BAREM PONEKI FILM AKO NE HODATE POSVIEJTU; NE ZNATE JEZIKE I NECITATE KNJIGE
hajd ba ne .... briga za narod kofol, malo da se nešto žeka prije poskupljenja, hvala doživotnom ministru koji najnajbolje obnaša dužnost i kad je najteže (zabrinut je)
Slažem se sa gospodinom ministrom. Bar djelimično. U dijelu da su ovakvi postupci veoma opasni i da bi se moglo odraziti i na druge javne preduzeće. Malo bih se vratio unazad; KO je izabrao v.d.direktora Bašića ? VLADA. Trebali su prije konačnog izbora sagledati sve elemente svoje odluke. Još gora situacije je da su ga se odrekli tako brzo. Samo mali požar se ugasio. Bojim se da je ostalo ono najgore da tinja i da će se brzo raspamsati.A možda bi bilo bolje da se rasplamsa !!!!
...ministre, evo dobrovoljno se javljam da hamalim vodu, ako će time radnici otjerat' usšljivo, nesposobno stranačko gowance od nekakvog "direktora"...