Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
OVAJ PUT NAS NECE NIKO UHVATITI NESPREMNE I BEZ ORUZJA!!
Bice rata a bice i mira... Nastradace ko u Bosnu dira... Bosnjacima svi bosanski dvorci. Kaurima progon ili kolci... Ostalima hljeb i corba posna Samo tako bice mirna Bosna...!!!
\"Mustafino ljeto obračuna\" Senad Avdić je na naslovnu stranu stavio sliku pristalica Nusreta Imamovića iz G.Maoče koji su ljetovali na Igmanu, a u tekstu naslova stoji \"Udarni marš Cerićevog ešalona\". Osvrnemo li se nekoliko godina unatrag primjetićemo sukobe po mnogim pitanjima između ove dvije skupine. Tako da ne vidim na osnovu čega im Slobodan Bosnić nameće Cerića za vođu?
Vidis koji si ti retard, zbog takvih je izbio rat, samo procitaj sta si napravio na komentarima stvore ruzni
Nece biti rata al napravi si brata.
Jedno upozorenje ljudima koji ostavljaju svoje komentare i svoja misljenja u Portalu Sarajevo-x com. Portal daje tvoju E-meil adresu trecem licu bez vase dozvole, samo toliko radi raskrikavanja te podvale od strane Portala.
pederi ZAKON!!!!!!!! www.analfamily.ba Ja sam kralj pedera!
Vidi Ahmeda demokrate sto daje sam od sebe palac dole za svaki komentar koji mu se ne svidja.
pederi ZAKON!!!!!!!! www.analfamily.ba Ja za kralj pedera!
pederi ZAKON!!!!!!!! www.analfamily.ba
pederi ZAKON!!!!!!!! www.analfamily.ba
Opet ti...
Neće biti rata. Mirno spavajte.
sta je sa komentarima ahhahahahahahha
RATA CE BITI ITE KAKO SAMO VISE SE NECE VODITI PUSKAMA NEGO CE PO SARAJEVU LETJETI RAKETE RAZNIH VRSTA